Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenrenovatie in Rotterdam

Intereno renoveert al jarenlang keukens door heel Nederland. Vandaag laten we u graag een keukenrenovatie uit Rotterdam zien. De keuken van de familie Schuurman uit Rotterdam was aan vervanging toe. Ze hadden de keus tussen een compleet nieuwe keuken, of het renoveren van de huidige keuken. De familie koos niet voor een nieuwe keuken, maar liet de keuken renoveren. Intereno realiseerde een vernieuwde keuken tegen een veel langere prijs dan een nieuwe keuken gekost zou hebben.

Keuken toe aan renovatie
De keuken is toe aan renovatie

Rotterdamse keukenrenovatie in één dag

Wist u dat een keukenrenovatie in de meeste gevallen binnen één dag uitgevoerd kan worden? Hierdoor wordt de overlast tot een minimum beperkt en kunt u na één dag al genieten van uw nieuwe keuken. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van keukenrenovatie sturen wij altijd eerst één van onze adviseurs langs. Deze zal kijken wat de mogelijkheden zijn en samen met u bepalen hoe de nieuwe keuken er uit komt te zien. Vervolgens komt een expert de nieuwe keuken inmeten. Deze gegevens gebruiken we om de nieuwe keuken intern te produceren. Uiteindelijk nemen de monteurs de nieuwe keuken mee en wordt deze keuken veelal in één dag geplaatst.

Keukenrenovatie Rotterdam
De keuken is gestript

Oude keuken strippen en vervolgens weer opbouwen

Onze monteurs gaan altijd systematisch te werk. Ze zullen uw oude keuken eerst strippen en ontdoen van de onderdelen die vervangen gaan worden. Dit zijn veelal de fronten en het werkblad in de keuken. Daarnaast kiest men soms ook voor het vervangen van keukenapparatuur. In het geval van de familie Schuurman uit Rotterdam werden de fronten, het werkblad en de spoelunit vervangen. Na het strippen blijft de basis van de keuken staan, welke gebruikt kan worden om de nieuwe fronten en het nieuwe werkblad te plaatsen.

keukenrenovatie intereno
Na de keukenrenovatie

Een compleet gerenoveerde keuken in Rotterdam

U ziet hier het resultaat van een keukenrenovatie door Intereno. De keuken oogt een stuk moderner. De keuken is voorzien van nieuwe hoogglans fronten, een nieuw werkblad en een nieuwe spoelunit. Door deze onderdelen te vervangen oogt de keuken zo goed als nieuw. Wij wensen de familie Schuurman dan ook veel plezier met deze vernieuwde keuken!

Bent u ook toe aan renovatie van uw verouderde keuken? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken