Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenrenovatie versus keukenrenovatie kosten

Keukenrenovatie heeft ook alles te maken met keukenrenovatie kosten

Twee weken geleden kreeg ik een telefoontje van een mevrouw uit Zutphen. Ze informeerde naar de mogelijkheden van een keukenrenovatie. Ze vertelde dat ze thuis met haar man al een aantal maal had gesproken over een nieuwe keuken of het vernieuwen van hun bestaande keuken. Ze wilde nu eigenlijk wel een precies weten wat er wel en niet aangepast kon worden bij een keuken renovatie. En niet onbelangrijk, ze informeerde naar de keukenrenovatie kosten. Want ze hadden thuis besloten dat ze heel goed zouden nadenken hoe ze hun spaarcentjes wilde besteden. Een heel terechte vraag vond ik.

Ik ben al snel geneigd om te zeggen dat alles mogelijk is bij een keukenrenovatie. Maar dat is natuurlijk niet helemaal waar. Als u overweegt om uw keuken te renoveren, dan moet u even nadenken wat u nu vooral goed vindt aan uw keuken. Als u bijvoorbeeld de keuken 200% anders wilt inrichten, dan is een keuken renovatie waarschijnlijk geen optie voor u. Daarmee bedoel ik dat als u de spoelbak straks liever aan de andere kant van de keuken wilt hebben. Dit gevolgen heeft voor de leidingen. Dit kan niet zonder hak- en breekwerk. Hetzelfde geldt voor extra stopcontacten of het verplaatsen van uw gasfornuis of kookplaat. Keukenrenovatie is een perfect optie als u al dit soort wijzigingen niet van plan bent. Als u de inrichting van uw keuken prima vindt, maar die moet weer helemaal bij de tijd worden gebracht dan is een keukenrenovatie een mogelijkheid om zeker te overwegen. Waarom, denkt u wellicht.

Om de eenvoudige reden dat we bij het renoveren van uw keuken uitgaan van de basis van uw keuken. Die basis is namelijk in 90% van de gevallen nog prima in orde. Dan is het zonde om die weg te gooien. Doordat we die basis van uw keuken als het ware hergebruiken zijn de kosten van een keukenrenovatie ook aanzienlijk lager dan de aanschaf van een nieuwe keuken.

Keukenrenovatie heeft ook alles te maken met keukenrenovatie kosten

Vervolgens meet onze adviseur bij u alle maten op van de keukendeurtjes, het keukenblad en bespreekt hij met u de mogelijkheden van nieuwe keukenapparatuur. Ook bespreekt hij de designs en kleuren van keukendeurtjes en – bladen met u. Samen met hem maakt u van uw huidige keuken weer een vernieuwde keuken.

Kortom een keukenrenovatie geeft u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Die mevrouw uit Zutphen was blij dat ze even had gebeld. Ze wist nu exact wat ze wel en niet mocht verwachten van een goed uitgevoerde keukenrenovatie en had een goed inzicht in de keukenrenovatie kosten.

 

Harry van der Kamp

 

Online Zakengids

Afspraak maken