Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenrenovatie en asperges

Keukenrenovatie en asperges

Ik stond afgelopen weekend lekker te koken in mijn keuken. Asperges stonden op het menu. Heerlijk die typische voorjaarsgroente. Ook wel het witte goud genoemd. Als de tijd van de asperges weer is aangebroken krijg ik altijd weer meer energie. Sta ik weer meer te stralen dan voorheen. Het kan ook het voorjaar zijn, maar ik steek het op de asperges. Heerlijk.

Ik heb een lekker recept van een kok uit een meer dan goed restaurant. Zo’n vakman waarvan de keuken zijn werkomgeving is. Zo iemand stelt eisen aan zijn keuken. En dat zouden u en ik ook moeten doen. Zo stond ik even rond te kijken en zag dat de lade onder de koelkast al enige tijd last heeft van de iets verzakte deur van die koelkast. Het gevolg is dat de lade aan de bovenzijde is beschadigd. Een aantal keukendeurtjes moet het inmiddels stellen zonder dempende dopjes. Van een ander deurtje begint de folie een beetje te bobbelen. Maar ja wat wil je met een keuken van ruim 8 jaar oud. Wellicht wordt het tijd voor een nieuwe keuken? Bedacht ik mezelf. Om me eigenlijk direct te realiseren dat dit niet nodig is. Want de rest van de keuken is nog prima in orde. Waarom dan een nieuwe keuken aanschaffen als keukenrenovatie een prima optie is? Het scheelt bovendien nogal in prijs. En keukenrenovatie biedt nog meer voordelen dan alleen een lagere prijs.

Met een goede keukenrenovatie hebt u meestal al in één dag een moderne uitstraling van uw huidige keuken. Zonder hak- en breekwerk. Zo’n gerenoveerde keuken is wee

Keukenrenovatie en asperges

r voorzien van de modernste materialen en daardoor onderhoudsvriendelijk. Na een keukenrenovatie van Intereno krijgt u bovendien 5 jaar garantie op montage, fronten en werkbladen. Prettig gevoel toch? Voordat je aan zo’n keukenrenovatie begint, krijg je thuis ook nog een vakkundig advies. En als het dan zover is, komt een vakman uw keuken vernieuwen en is de afwerking weer helemaal perfect op maat. Weg oude look. Weg schuine koelkastdeur en weg bobbels in de folie. Uw keuken straalt en glimt weer vol energie. Zou dat ook van die asperges komen? Hoe dan ook keukenrenovatie is een heerlijk recept voor uw oude keuken.

 

Harry van der Kamp

 

Afspraak maken