Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenplinten als finishing touch in de keuken

Een renovatie is pas klaar wanneer de plinten tegen de muur geplaatst zijn. Het kost slechts een kleine moeite. En die kleine moeite nemen we bij uw keukenrenovatie graag op ons. Keukenplinten maken namelijk de ruimte af. Wanneer u bij ons kiest voor nieuwe keukenfronten leveren we, desgewenst ook de plinten. Ze vervullen overigens nog een andere, waardevolle functie.

Keukenplinten voor elke keuken bij Intereno

De keuze van een plint hangt af van de stijl waarin u de keukenrenovatie wenst te vervolledigen. Op uw verzoek plaatsen wij keukenplinten wanneer u door ons de keukenfronten laat vervangen. Kiest u ervoor om ze dezelfde kleur of hetzelfde materiaal te installeren? Of opteert u voor contrast? Wij leveren plinten in folie, melamine, acryl, houtkleur melamine, lak of HPL. Zo heeft u steeds keuze uit de plint passend bij uw keukenstijl.

Veel meer dan een afwerking

Een plint zorgt niet alleen voor de finishing touch in een ruimte. Ze hebben nog een tweede functie. Naast zichtbepalend werkt een keukenplint kabels en eventuele leidingen weg in de keuken. Dat zorgt niet alleen voor afwerking, maar ook voor bescherming van de kabels! Een dubbele functie. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe we ook uw keuken in één dag renoveren, inclusief keukenplinten.

 

Nog meer tips lezen voor het renoveren van uw keuken? Download gratis ons eBook.

Afspraak maken