Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenmontage of keukenrenovatie: wat kiest u?

Een nieuwe look in de keuken, dat is uw grootste wens. U droomt al lange tijd van een prachtige keuken die naadloos aansluit op het interieur van de rest van uw woning. Tijdens het kijken van woonprogramma’s heeft u al veel inspiratie opgedaan en nu is het moment om stappen te nemen. Tijd voor een belangrijke keuze: laat u een splinternieuwe keuken monteren, kiest u voor een tweedehands keuken of is een keukenrenovatie de beste oplossing voor uw keuken? Intereno helpt u graag bij het maken van deze keuze.

Het verschil tussen een keukenmontage en keukenrenovatie

Als we spreken over keukenmontage hebben we het in dit artikel over het laten plaatsen van een nieuwe of tweedehands keuken. Uw oude keuken wordt gedemonteerd en een nieuwe keuken wordt geplaatst. Ook kunt u kiezen voor het opknappen van uw keuken middels een renovatie. Voor een keukenrenovatie hoeft uw huidige keuken niet verwijderd te worden. Keukenrenovatie specialisten renoveren uw keukenblad, keukenkastjes en keukendeurtjes zodat deze weer ogen als nieuw.

Keukenmontage van nieuwe keuken

Bent u niet tevreden met de huidige keukenindeling? Valt uw keuken van ouderdom bijna uit elkaar? Heeft u een ruim budget beschikbaar voor het veranderen van de keuken? Is uw antwoord op deze vragen volmondig “ja”, dan is het laten monteren van een splinternieuwe keuken waarschijnlijk de beste optie voor u. Heeft u helaas geen pot met goud gevonden, lees dan snel verder.

Keukenmontage van een tweedehands keuken

Indien uw huidige keuken écht aan vervanging toe is en u ongelukkig wordt door de indeling, kunt u het laten monteren van een tweede keuken overwegen. Deze optie is vriendelijker voor uw portemonnee en zorgt toch voor een compleet nieuwe sfeer. Wel is dit, evenals het laten monteren van een nieuwe keuken, een tijdrovende klus.

Een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is ideaal als er geen problemen zijn met de huidige keukenindeling. Wenst u slechts kleine aanpassingen in de keukenindeling zoals het verplaatsen van ingebouwde keukenapparatuur? Ook dan is een keukenrenovatie een goede oplossing voor het veranderen van uw keuken. Een ander voordeel van een keukenrenovatie is dat dit al binnen één dag verzorgd kan worden. Laat de keukenkastjes en -deurtjes vervangen, het keukenblad vernieuwen, een nieuwe kraan plaatsen en nieuwe keukenapparatuur inbouwen. Uw keuken zal er als nieuw uitzien én u houdt een zakcentje over voor nieuwe keukendecoratie, een fris kleurtje op de muur of comfortabele keukenstoelen.

What’s it gonna be? Keukenmontage of keukenrenovatie?

Heeft u al besloten of u kiest voor een nieuwe keuken, een tweedehands keuken of een keukenrenovatie? Omdat deze keuze erg lastig kan zijn, kunt u voor meer informatie en advies altijd contact opnemen met de keukenrenovatie specialisten van Intereno. We geven u graag meer informatie over een keukenrenovatie en toveren uw keuken in korte tijd om tot een exemplaar van uw dromen.

Afspraak maken