Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenkastscharnieren laten los. Wat nu?

Wanneer keukens ouder worden kunnen bevestigingen zoals scharnieren minder stevig worden. Zo kan het voorkomen dat de scharnieren afbreken of dat de deurtjes van uw keuken op een andere manier los komen. Het is natuurlijk mogelijk om uw keukenkastjes van nieuwe scharnieren te voorzien. Het losraken van scharnieren is echter vaak een teken van ouderdom. Daarom is dit misschien een goed moment om te denken aan een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken, maar dan betaalbaar

U weet vast als geen ander dat een nieuwe keuken enorm prijzig kan zijn. Wanneer u tevreden met uw huidige keuken bent maar deze wel ouderdomsverschijnselen vertoont, zou u ook aan een keukenrenovatie kunnen denken. Hierbij heeft u alle voordelen van een nieuwe keuken, alleen dan voor een betaalbare prijs. Daarnaast hoeft u geen afscheid te nemen van de gemakken van uw huidige keuken. De opstelling van uw keuken kan namelijk gewoon blijven bestaan. Het is mogelijk om enkel de keukendeurtjes te vervangen, maar ook het renoveren van de gehele keuken inclusief apparatuur behoort tot de mogelijkheden.

Keukendeurtjes laten vervangen

Keukendeurtjes zijn de onderdelen in een keuken die het eerst aan vervanging toe zijn. De kasten zijn vaak nog in prima staat, terwijl de deurtjes oud beginnen te worden. Vaak hangen de deurtjes wat scheef of is de kleur of stijl van de deurtjes niet meer van deze tijd. U kunt er bij Intereno voor kiezen om enkel uw keukendeurtje te laten vervangen. Wij adviseren hierbij wel om ook nieuwe, bijpassende handgrepen en soft close scharnieren te laten plaatsen. Zo maakt u korte metten met de scheef- of loshangende keukendeurtjes.

Meer informatie over nieuwe keukendeurtjes

Wilt u meer informatie over het vervangen van uw keukendeurtjes? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Afspraak maken