Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenkastjes verven of vervangen?

Keukenkastjes verven is een van de voordeligste manieren om uw keuken een opknapbeurt te geven. Kiest u er dan voor om alleen de keukendeuren te verven of kiest u ervoor om de gehele keukenkasten te verven?
Het grootste voordeel van uw keukendeurtjes of keukenkastjes verven, is dat het een voordelige oplossing is. Het grote nadeel van zelf keukenkastjes verven is dat het een nauwkeurige klus is. De kastjes moeten glad zijn en vaak heeft u naast verf ook een primer nodig. Tevens is het verven van de keukenkasten vaak een tijdelijke oplossing.
Dan rijst er nog de vraag of de voorkeur uitgaat naar het verven van alleen de keukendeurtjes of kiest u ervoor om de gehele keukenkastjes te verven? Het oogt vaak een stuk netter om de gehele kastjes een nieuw likje verf te geven. Echter, kost het een stuk minder tijd om alleen de keukendeurtjes onder handen te nemen.

Keukenkastjes verven of toch maar vervangen?

Het schilderen van de keukenkastjes is een goedkope, maar tijdelijke oplossing. Een duurzamere oplossing is het vervangen van bepaalde onderdelen in de keuken. Een aantal opties zijn:
• Keukendeurtjes vervangen
• Keukenkastjes vervangen
• Keukenapparatuur vervangen
• Keukenblad vervangen

Een eventueel nadeel van de genoemde opties kan zijn dat de kosten hoger uit kunnen vallen dan het verven van de keukenkastjes. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Met name het vervangen van de keukendeurtjes hoeft niet direct prijzig te zijn. Tevens is het proces van het vervangen van de deurtjes of kastjes een stuk minder tijdrovend dan keukenkastjes verven.

Keuze gemaakt om uw keukenkastjes te verven of te vervangen?

Wanneer u er voor kiest om uw keukendeurtjes of de gehele keukenkastjes te vervangen, bent u bij Intereno aan het juiste adres. Wij vervangen keukendeurtjes, keukenkastjes of vernieuwen uw gehele keuken. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Intereno.

Afspraak maken