Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Keukeninspiratie voor alle keukenstijlen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor uw keuken. Het kan soms lastig zijn om de juiste keuze te maken, bijvoorbeeld als u een magnetron, oven of kooksysteem moet kiezen. Wat past er namelijk het beste in uw keuken? Inspiratie opdoen voor uw keuken is in de eerste plaats afhankelijk van uw keukenstijl, de meest voorkomende keukenstijlen zijn:

 • Landelijk
 • Design
 • Modern
 • Nostalgisch
 • Klassiek

Tips voor keukeninspiratie - Intereno

Met keukeninspiratie wordt veelal de link gelegd met een nieuwe keuken. Echter, de nodige inspiratie kan ook van pas komen als u met de gedachte speelt om uw keuken eens te renoveren. Na verloop van tijd kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden meer bent over de sfeer in uw keuken, hieronder volgen een aantal tips waarmee u uw keuken een ware facelift kunt geven:

 1. Een luxe apothekerskast
  In een apothekerskast kunt u allerlei zaken opbergen, bijvoorbeeld kruiden, theedoeken of keukenapparatuur. Met name in klassieke of nostalgische keukens kan het toevoegen van een apothekerskast een uitkomst bieden die de sfeer ten goede komt.
 2. Nieuwe kleuren toevoegen

Een van de belangrijkste sfeermakers in uw keuken is het kleurgebruik. U zult er versteld van staan wat u kunt bereiken met toevoegen van nieuwe, frisse kleuren.

 1. Nieuwe waterkraan
  Het vervangen van uw waterkraan kan tegenwoordig ook een weloverwogen keuze zijn. Tegenwoordig zijn er diverse kokend waterkranen beschikbaar (zoals de Quooker), dit soort kranen zijn een absolute must in de moderne keukens.

Heeft u zelf nog meer tips m.b.t. keukeninspiratie? Laat het ons weten!

Samen met Intereno keukeninspiratie opdoen?

Intereno keukenrenovatie is gespecialiseerd in het opdoen van keukeninspiratie en het herinrichten van bestaande keukens. Als u niet helemaal tevreden bent over de sfeer of functionaliteit van uw keuken, wordt het tijd om uw keuken weer eens in nieuw daglicht te plaatsen. Bij Intereno kan dit meestal al binnen één werkdag worden gerealiseerd!

Benieuwd wat Intereno voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op!

Afspraak maken