Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenfolie dat los laat. Wat nu te doen?

U hebt een keuken van 8 tot 15 jaar oud. Ja, de keuken fungeert nog prima en ja, de keuken voorziet nog in alle gemakken, maar toch…….De keukenfolie (de kleur die op het oppervlak zit) begint lost te laten van de keukendeurtjes en de originele kleur begint allemaal scheuren te vertonen. Tijd voor een keukenrenovatie.

Wij komen het regelmatig tegen dat keukenfolie los laat van de keukendeurtjes. Dit betreft negen van de tien keer een keuken van 8 jaar en ouder. Alle beslissingen nemen we met de kennis die we op dat moment tot onze beschikking hebben, en dat heeft de keukenindustrie destijds ook zo gedaan. Echter, achteraf bleek dat het productieproces, de gebruikte materialen en lijmsoorten op de lange termijn niet altijd het gewenste resultaat gaven. Resultaat; de klant heeft een ontevreden gevoel over zijn keuken waar de folie van los laat.

Het ergste wat u kan gebeuren met uw keukendeurtjes

Zo erg zal het toch niet zijn denkt u? Dat is maar hoe u het bekijkt. In het begin zult u waarnemen dat de keukenfolie alleen begint los te komen van uw keukendeurtjes en dat er een soort blaasvorming begint te ontstaan. Soms kiezen mensen ervoor om dit gewoon te laten zitten.

Maar na enige tijd gaan de blazen barsten / scheuren vertonen en vervolgens komt de keukenfolie helemaal lost van uw keukendeurtjes (zie onderstaande foto). Uw keuken ziet er dan uit als een soort kraakpand en dat terwijl de kasten (corpus) en werkblad van uw keuken nog in prima staat is.

Voorkom problemen met keukenfolie

Voorkomen is beter dan genezen. Laat u dan ook tijdig adviseren over de juiste mogelijkheden van een duurzame keukenrenovatie. Dat levert u jarenlang kookplezier en bespaart u kosten en kostbare tijd. Intereno keukenrenovatie werkt o.a. ook met keukenfolie. Echter deze is van een veel hogere kwaliteit. Onze machines, gebruikte lijmsoorten en persing van de folie en MDF is zeer modern en niet meer te vergelijken met hetgeen de keukenindustrie in het verleden gebruikte.

Mocht u helemaal geen keukenfolie deurtjes meer willen hebben kunt u natuurlijk ook kiezen voor Melamine, Acryl of (verf)gespoten keukenfronten.

Wij werken met degelijke, duurzame oplossingen waarbij gericht wordt gekeken naar uw mogelijkheden. Vernieuw uw keukendeurtjes met de laatste trends in kleur, motief en design. Keukendeurtjes vervangen kan al binnen één dag gerealiseerd zijn. Wilt u er een complete keuken make-over van maken? Dan kunt u eens informeren naar nieuwe grepen of zelfs naar het vernieuwen van uw aanrechtblad en/of apparatuur. Wilt u weten wat uw mogelijkheden hierin zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Intereno. Wij kunnen u laten zien wat een deskundige blik op uw keuken voor u kan betekenen.

Afspraak maken