Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenblad met verzonken spoelbak: alle voordelen op een rij

Bent u van plan om uw keukenblad te vervangen? Dan moet u ook nadenken over het type spoelbak. Deze gebruikt u namelijk vaker dan u denkt. Een goede optie is een keukenblad met een verzonken spoelbak. Dit brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Wat deze voordelen precies zijn, lees u allemaal in deze blog.

Wat is een verzonken spoelbak?

De naam verklapt het natuurlijk al een beetje, maar de spoelbak is hierbij onder het niveau van het keukenblad geplaatst. Op deze manier zijn de randen van de spoelbak niet zichtbaar, waardoor het direct één geheel wordt en makkelijk schoon  te maken. Door de strakke uitstraling past een verzonken wasbak bijvoorbeeld perfect in een moderne keuken. Maar ook in een industriële keuken zorgt dit type wasbak voor een stoere touch, zeker als je kiest voor een zwarte RVS wasbak met bijpassende zwarte kraan.

Meer werkruimte

Met een verzonken wasbak in de keuken geniet u ook gelijk van meer bruikbare werkruimte op het werkblad. Omdat er geen opstaande randen zijn die ruimte innemen, heeft u meer plek om het eten voor te bereiden of het neerzetten van grote pannen of schalen. Ook voorkomt het naadloze ontwerp van een aanrechtblad met verzonken spoelbak ervoor dat er geen vocht of water in de naden en kieren tussen de spoelbak en het blad kan komen. 

Veelzijdig in ontwerp en materialen

Verzonken spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan de stijl en indeling van uw huidige keuken. Bijvoorbeeld een rechthoekige, vierkante of ronde verzonken wasbak. Daarnaast gaan ze goed samen met verschillende materialen voor het keukenblad. Denk aan marmer, hout, graniet en nog veel meer. Zo heeft u de mogelijkheid om het keukenblad met verzonken spoelbak volledig naar wens aan te passen.

Uw keuken voorzien van een aanrechtblad met verzonken spoelbak?

Bij Intereno kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, werkgemak, comfort en natuurlijk uw budget. Bent u benieuwd geworden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs en laat u inspireren. 

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken