Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keuken renoveren voor verkoop van het huis

Wanneer u uw woning gaat verkopen, wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk presenteren. De eerste indruk bij een bezichtiging zorgt er namelijk voor dat mogelijke kopers wel of niet geïnteresseerd zijn. Uw makelaar kan u advies geven over inrichting van de woning en het wel of niet plaatsen van persoonlijke eigendommen. Wanneer uw badkamer, toilet of keuken ernstig verouderd is, kan dit de waarde van de woning flink doen verminderen. Daarnaast schrikt het potentiele kopers vaak af omdat men bang is voor de investering om dit soort ruimtes te moderniseren.

Een nieuwe keuken voor een betaalbare prijs

Een nieuwe keuken kan aardig in de papieren lopen en het is altijd maar de vraag of het zijn geld bij verkoop uiteindelijk weer op zal brengen. Keukenrenovatie is echter een stuk voordeliger dan het laten plaatsen van een compleet nieuwe keuken. Het laten renoveren van de keuken kan in veel gevallen een interessante optie zijn. Alleen al het vervangen van de fronten en het werkblad geeft een keuken een compleet ander uiterlijk. Zo is uw keuken in één dag omgetoverd van een ouderwetse donkerbruine houten keuken, tot een moderne en lichte hoogglanskeuken.

Verkoopwaarde verhogen door renovatie van de keuken

Keukenrenovatie is met name interessant voor woningen waarvan de keuken sterk verouderd is. Het vernieuwen van de keuken zorgt direct voor een moderne uitstralingen en zorgt ervoor dat mogelijke kopers niet afgeschrikt worden. Daarnaast zorgt het uiteraard voor een verhoging van de verkoopwaarde. U kunt het best met uw makelaar overleggen om te bepalen of keukenrenovatie een interessante investering voor de verkoop is. Twijfelt u of keukenrenovatie in uw geval rendabel is? In dat geval kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Intereno voor professioneel advies.

Een nieuw huis, maar de keuken is verouderd?

Ook wanneer u net een huis heeft gekocht kunt u natuurlijk bij Intereno terecht voor een grondige keukenrenovatie. Onze specialisten nemen alle opties met u door en bepalen samen met u welke onderdelen van de keuken aan renovatie toe zijn. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

Afspraak maken