Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keuken renovatie is geen kleine cosmetische verandering

Keuken renovatie is geen kleine cosmetische verandering

Het jaarlijkse carnaval in het zuiden van ons land is weer achter de rug. Tegenwoordig heeft carnaval niet zoveel meer te doen met het oorspronkelijke feest en haar uitgangspunten. Carnaval staat nu in het teken van plezier, eten en drinken. Een paar dagen per jaar ondergaan mensen een tijdelijke cosmetische verandering.
Bij een goede keuken renovatie ligt dit iets anders. De overeenkomst is dat in uw keuken ook eten en drinken centraal zullen staan. En een keuken renovatie zorgt inderdaad ook voor een behoorlijk ander uiterlijk. Maar het blijft zeker niet bij een tijdelijk cosmetische verandering.

Keuken renovatie zorgt voor een echte ‘make-over’

Dit blijkt al direct tijdens een adviesgesprek over de mogelijkheden van een keuken renovatie bij u.

Bekijk de mogelijkheden van een keuken renovatie bij u thuis

Tijdens zo’n gesprek beoordeelt een adviseur uw keuken. Hij kijkt welke onderdelen nog in prima staat verkeren en dus behouden kunnen blijven. Want dat is een groot voordeel van een keuken renovatie in vergelijking met een geheel nieuwe keuken; uw huidige keuken wordt volledig gesloopt om ruimte te maken voor een geheel nieuwe keuken. Dit gaat vaak gepaard met hak- en breekwerk. Dat is bij een goed uitgevoerde keuken renovatie niet aan de orde. De basis van uw huidige keuken is namelijk vaak nog prima in orde. Die laten we dan ook in tact. Maar qua uiterlijk beleeft uw keuken een bij een keuken renovatie een echte ‘make-over’.

Keuken renovatie prijzen

Aan de hand van alle designs en kleurstalen kunt u thuis beoordelen wat volgens u uw nieuwe droomkeuken is. Zo bekijkt u de mogelijkheden voor uw keukendeurtjes, het keukenblad, kranen en eventueel uw keukenapparatuur. Door op deze manier te werken valt een keuken renovatie qua prijs ook veel voordeliger uit dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Vergelijkt u maar eens de keuken renovatie prijzen met die van een nieuwe. En dan mag u zelfs kijken naar een flinke actieprijs. Dan nog zult u ervaren dat de keuken renovatie prijzen lager liggen dan de aanschaf van een nieuwe keuken.

 

Afspraak maken