Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De keuken metamorfose in Appingedam

Intereno renoveert al enige tijd keukens, maar om de zoveel tijd………gebeurt er iets magisch en vindt er echt een keuken metamorfose plaats. De keuken van de familie de Vries te Appingedam was nog in een zeer goede staat maar was qua aanzicht klassiek en verouderd.

De familie de Vries was al op pad geweest om te kijken naar een nieuwe keuken maar kwam tot de conclusie dat hier nog aardig wat hak- en breek werk mee gemoeid zou zijn. Via een bevriende relatie kwamen zij in contact met Intereno Keukenrenovatie om hun ideeën omtrent een keuken metamorfose te bespreken.

Ons kantoor heeft destijds een afspraak ingepland en onze verkoopadviseur in het noorden is ter plekke de keuken gaan inspecteren en beoordelen of deze het renoveren waard zou zijn. De kasten waren nog in goede staat en gezamenlijk zijn zij nieuwe fronten, een werkblad, achterwand en apparatuur gaan uitzoeken.

Daarna werd door onze speciale inmeter de keuken tot op de millimeter opgemeten en konden de benodigde zaken besteld en geproduceerd worden.

Er volgde een afspraak om de montage te realiseren en in twee dagen was alles gereed!

We zijn er dan ook trots op om u onderstaande beelden te laten zien en vernemen graag uw reactie aangaande deze keuken metamorfose!

(klik op de foto’s voor een vergrote weergave)

Voor foto’s van deze keuken metamorfose

Om een goed beeld te krijgen hoe de keuken er voorheen uitzag ziet u hieronder de foto’s van de situatie ervoor.

Keuken metamorfose VOOR Appingedam 1   Keuken metamorfose Appingedam 2   Keuken metamorfose Appingedam 3

Tijdens de keukenrenovatie

Om een goed beeld te krijgen hierbij ook wat foto’s tijdens de keukenrenovatie.

 

keuken metamorfose TIJDENS Appingedam 1   Keuken metamorfose TIJDENS Appingedam 2   Keuken metamorfose TIJDENS Appingedam 3

Na foto’s van deze keuken metamorfose

Voila een complete keuken metamorfose! Hier ziet u de foto’s van de keuken zoals deze in zijn geheel is gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn!

Keuken metamorfose Appingedam - Na2 Keuken metamorfose Appingedam - Na 1   Keuken metamorfose Appingedam NA

Kijk hier naar de video van deze keuken metamorfose!

Ook hebben we een geweldige video gemaakt van deze keuken metamorfose. Linda Hof verteld haar ervaringen en u kunt duidelijk de VOOR en NA situatie waarnemen!


Wie is Fam. de Vries?

Johan en Linda

Johan de Vries en Linda Hof zijn blij met hun keuken metamorfose!

Allereest willen wij hierbij onze dank uitspreken aan de fam. de Vries dat zij hun huis wilden openstellen voor de foto en video reportage.

Johan de Vries en Linda Hof zijn zelf ook zeer ondernemende mensen en zeker ook trots op de ondernemingen die zij zelf drijven in Appingedam.

Autotaal Johan de Vries

Dit bedrijf houdt zich bezig met vele facetten rondom de auto. Als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare occasion auto dan is Autotaal Johan de Vries een vertrouwd adres. Maar ook voor uw banden en om uw auto te stylen met mooie velgen, stoelen etc. kan Johan de Vries u uitstekend van dienst zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier >>>

Autotaal Johan de Vries

Autotaal Johan de Vries voor een mooie en betrouwbare occasion en vele andere facetten rondom de auto.


Linda Hof Haarwerken

Linda Hof Haarwerken

Linda Hof is de specialist op het gebied van haarwerken!

Alle kennis op gebied van haarwerk aangevuld met 30 jaar kapsalonervaring zijn voor u de garantie dat op een esthetische wijze invulling gegeven wordt aan al uw persoonlijke haarwerkwensen.

Als erkende zorgverlener en leverancier van haarwerken kunt u er zeker van zijn dat Linda Hof Haarwerken voldoet aan alle geldende leveringsvoorwaarden.

Onder het motto “Let us put a smile on your face…..”werkt Linda mee aan de workshops van de stichting “Look Good….Feel Better”. Deze stichting besteedt aandacht aan kanker en de gevolgen die deze ziekte en de behandelingen op iemands uiterlijk kunnen hebben.

Linda Hof haarwerken is lid ANKO Haarwerkspecialist.

Wilt u meer weten over specialistische haarwerken? Klik hier >>>


 

Afspraak maken