Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keuken aanpassen geniet voorkeur boven een nieuwe keuken

Keuken aanpassen geniet voorkeur boven een nieuwe keuken

Ik hoor in mijn directe omgeving steeds vaker mensen die serieus nadenken over het aanpassen van hun keuken. Hun keuken aanpassen vormt voor hen een serieus alternatief voor de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. En terecht denk ik. Keukenrenovatie heeft namelijk heel veel voordelen. En wees nu eerlijk waarom zou u een groot deel van uw huidige keuken op de stort gooien als die nog prima in orde is. Dat is toch zonde? En al helemaal niet nodig. Gun uzelf daarom een nieuwe kijk op uw oude keuken.

De voordelen van uw keuken aanpassen

Ik zet de voordelen van een keuken aanpassing even voor u op rij. Allereerst is en blijft het natuurlijk een groot voordeel dat uw keuken in de meeste gevallen in één dag wordt vernieuwd. Een tweede voordeel is dat dit gebeurt zonder hak- en breekwerk. Dat bespaart u dus een hoop overlast en stof. Niet onbelangrijk. Het derde belangrijke voordeel; het bespaart u ook de nodige euro’s. En dat merkt u direct in uw portemonnee. Een goed uitgevoerde keukenrenovatie waarbij alle keukendeurtjes, het keukenblad en wellicht nog een aantal keukenapparaten worden vervangen scheelt u het nodig ten opzichte van een compleet nieuwe keuken. En uw zuur verdiende centjes kunt u maar één keer uitgeven. Ja toch! Daarom geniet een keuken aanpassen steeds vaker de voorkeur boven de aanschaf van een nieuwe keuken.

keuken aanpassen geniet voorkeur boven een nieuwe keuken Wilt u precies weten wat de mogelijkheden van een keukenaanpassing bij u thuis zijn? Dan komt een van onze keukenadviseurs u graag voorlichten. Hij meet de maten bij u thuis. Hij ziet wat er van uw huidige keuken nog gebruikt kan worden. Dit is trouwens vaak meer dan u zou verwachten. U ziet thuis alle kleuren en designs. U kunt vergelijken en beoordelen. Zo bespreekt u samen de mogelijkheden van een aanpassing van uw keuken. En uiteindelijk beslist u zelf of dit ook voor u interessant is.

 

Harry van der Kamp

Afspraak maken