Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

In mediterrane sferen met een Italiaanse keuken

Buon Giorno! Houdt u ook zo van de Italiaanse keuken? Lekker genieten van een verfrissende gazpacho, smaakvolle bruschetta’s en een romige pasta met als kers op de taart een verrukkelijk stukje tiramisu. Mede door deze gerechten is de Italiaanse keuken zeer populair. Omdat het bereiden van gnocchi, lasagne of panna cotta het best kan in een stijlvolle Italiaanse keuken, vertellen wij van Intereno hier graag meer over. Hoe ziet een typische Italiaanse keuken eruit en hoe kunt u ervoor zorgen dat uw keuken Italiaans oogt?

De kenmerken van Italiaanse keukens

Italianen zijn stijlvol, modern en gastvrij. Deze eigenschappen zien we ook terug in een traditionele Italiaanse keuken. Naast het feit dat een Italiaanse keuken voldoende mogelijkheden moet bieden voor het klaarmaken van een overheerlijke maaltijd, is het dé plek om uw gasten te ontvangen. Een keuken in Italiaanse sferen kan gezien worden als een kunstzinnige en stijlvolle toevoeging in uw woning. Een Italiaanse keuken kenmerkt zich verder door warme, lichte kleuren, een ruime leefomgeving en moderne keukenapparatuur.

Een Italiaanse keuken in een handomdraai

Voor het verkrijgen van mediterrane, Italiaanse sferen in de keuken is het niet nodig om een splinternieuwe keuken aan te schaffen. Het laten vervangen van de oude keukenapparaten door moderne apparatuur kan al volstaan. Of denk eens aan het laten plaatsen van strakke keukenkastjes met voldoende ruimte voor uw Italiaanse pasta’s en kruiden. Ook is een uitgestrekte leefruimte met een grote eettafel, ruim werkblad of extra zithoek de perfecte manier om de warme en gastvrije Italiaanse sfeer te creëren in uw keuken.

De must have in een Italiaanse keuken

Wilt u graag meer Italiaanse invloeden in uw keuken? Dan is een goed espressoapparaat de ‘numero uno’ om aan te schaffen in uw keuken. Een Italiaanse keuken is namelijk niet compleet zonder een perfecte koffie, latte macchiato of sterke espresso. Tevens straalt een koffiezetapparaat met een modern design veel stijl en karakter uit.

Wilt u weten hoe Intereno uw keuken om kan toveren tot een ‘bella cucina’? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken