Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Intereno Keukenrenovatie staat ook op de Woonbeurs!

Vanaf dinsdag 1 t/m zondag 6 oktober 2013 staat Intereno Keukenrenovatie met haar stand op DE WOONBEURS! De beurs is in de rai te Amsterdam. U kunt ons vinden in hal: 9 / standnummer: 040.

Alle woonwensen onder 1 dak op De Woonbeurs Amsterdam. Heb je kleine of grote verbouwplannen? Ben je op zoek naar een nieuwe bank, bed of keuken of keukenrenovatie? Kom dan naar de Woonbeurs Amsterdam 2013, het woonevent in Nederland! Alle bezoekers konden vorig jaar hun woonwens kenbaar maken en uit dit onderzoek is gebleken dat de grootste woonwens een nieuwe (woon)keuken is. Op nummer 2 staat de badkamer. Ook het veranderen van de slaapkamer, een metamorfose, nieuw interieur en het verbouwen staan hoog op de lijst. Meer dan ooit zijn Nederlanders bezig met het verbouwen of veranderen van hun huidige woning. Tijdens Woonbeurs Amsterdam vind je alle woonwensen onder 1 dak.

Woonbeurs 2013 De keuken staat dus bovenaan het verlanglijstje! Natuurlijk kunt u ook aan een keukenmetamorfose denken! Want dat is wat Intereno Keukenrenovatie doet! Wij toveren uw huidige keuken, in één dag, om tot de keuken van uw wensen met de look en apparatuur van deze tijd!

De Woonbeurs Amsterdam luidt ieder jaar het nieuwe woonseizoen in. Het is dé plek waar de mooiste merken hun nieuwe collecties tonen en woonliefhebbers deze als allereerste kunnen bewonderen. Intereno Keukenrenovatie is dan ook trots dat zij haar mogelijkheden en producten op het gebied van keukenrenovatie hier onder uw aandacht mag brengen!

Piet Boon opent de woonbeurs!

Piet Boon is al jaren een bekend gezicht op de Woonbeurs Amsterdam en heeft een gerenommeerde Nederlandse designstudio, die zich internationaal onderscheidt in ontwerpen voor exterieur, interieur en product design voor klanten wereldwijd. Dit jaar heeft hij een heel speciale rol: op 1 oktober om 10.00 uur opent hij de Woonbeurs Amsterdam. Op de Woonbeurs Amsterdam is de eigen collectie van Piet Boon te zien.

Al met al belooft De Woonbeurs weer het centrum te worden van alle nieuwe mogelijkheden en designs op het gebied van wonen en keukens! Beloof uzelf een gezellige dag en kom naar De Woonbeurs! Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst en hopen u te mogen begroeten op onze stand in de RAI te Amsterdam!

 

Meer lezen over De Woonbeurs? Klik hier>>>

Afspraak maken