Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Intereno Keukenrenovatie staat op de 50+ Beurs!

Vanaf dinsdag 17 t/m zaterdag 21 september staat Intereno Keukenrenovatie met haar stand op de 50+ Beurs. De beurs is in de Jaarbeurs te Utrecht. En u kunt ons vinden in hal: 7 / gangpad: C / standnummer: 065.

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen met informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.

Steeds meer mensen weten de weg naar de 50+ Beurs in de jaarbeurs in Utrecht te vinden! Dat is ook niet verwonderlijk want het wordt elk jaar gezelliger. Sowieso zijn er altijd leuke dingen te beleven maar nu kunt u na de 50+ beurs zelfs genieten van een exclusief concert met de 3 Baritons!

Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker halen het beste in elkaar naar boven in een gevarieerd programma met nummers uit opera en operette, Italiaanse, Duitse en Ierse medleys en een eerbetoon aan grote entertainers als Dean Martin en Frank Sinatra.

Combikaarten kunt u verkrijgen via http://www.50plusbeurs.nl/concert/

Intereno Keukenrenovatie is er natuurlijk ook!

Beursstand Zoals u van ons gewend bent op diverse beurzen, staan wij daar met onze stand om u te informeren over de verschillende manieren om uw keuken te renoveren. Maar we hebben dit jaar ook iets leuks.

Op dinsdag 17 september, de eerste dag van de beurs, zijn wij aanwezig met een cameraploeg om potentiele klanten te interviewen over het onderwerp ‘keukenrenovatie’. Graag horen wij u mening in deze;

  • Wat zou u graag gerenoveerd willen hebben in uw keuken?
  • Wat zou u belangrijk vinden bij keukenrenovatie?
  • Waarom zou u kiezen voor keukenrenovatie en niet voor een nieuwe keuken?

Als u al reeds klant bent bij Intereno Keukenrenovatie bent u ook van harte welkom en vernemen wij graag uw bevindingen omtrent onze firma!

Beloof uzelf een gezellige dag en kom naar de 50+ Beurs! Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst en hopen u te mogen begroeten op de 50+ Beurs in de Jaarbeurs!

Afspraak maken