Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Inbouwapparatuur in de keuken: stijlvol en duurzaam

In de keuken zijn diverse apparaten te vinden. Van een koelkast, diepvries en (stoom)oven tot een kookplaat en het koffiezetapparaat. Maar hierbij zien we dat steeds meer mensen kiezen voor inbouwapparatuur in de keuken. En dat is ook niet gek, want het geeft uw keuken een moderne uitstraling en zorgt voor één geheel. Wilt u uw keukenapparatuur vervangen? Bij ons is dit mogelijk in combinatie met een keukenrenovatie, het vervangen van frontjes en/of het werkblad. Wij vertellen u alles wat u moet weten over de voordelen van een keuken met inbouwapparatuur.

Het belang van een functionele keuken

Tegenwoordig brengen we veel meer tijd door in de keuken. Niet alleen om heerlijk te koken, maar ook om te borrelen of tijd door te brengen met familie en vrienden. Daarom is het belangrijk dat de keuken zo functioneel mogelijk is ingericht. Op deze manier wordt het gebruiksgemak in de keuken verbeterd, zodat u sneller én makkelijker maaltijden kunt bereiden. Denk aan een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, ovens op ooghoogte en een kokend waterkraan. Een ander voordeel van keuken inbouwapparatuur is ruimtebesparing. Bijvoorbeeld door keukenkasten met inbouwapparatuur. Hierdoor bespaart u ruimte op het aanrecht en heeft u meer ruimte op de vloer. 

Bespaar met zuinige keuken inbouwapparatuur

Bent u van plan uw keuken te verbouwen? Dan is het verstandig om goed na te denken over de soort apparaten die u aanschaft. Want met de juiste apparatuur kunt u flink besparen op uw energierekening. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Kijk daarom altijd goed naar het energielabel van uw nieuwe vriezer, combimagnetron, kookplaat of vaatwasser. De energielabels zijn ingedeeld van klasse A +++ tot klasse D, waarbij klasse A +++ het zuinigst is. 

Uw keuken voorzien van nieuwe apparatuur?

Intereno kijkt graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor uw keuken. Onze keukenadviseur houdt hierbij rekening met het comfort, werkgemak en natuurlijk het benodigde budget voor een keuken met inbouwapparatuur. Voor elke keukenstijl hebben wij passende apparatuur. Voor het renoveren van uw keuken werken we samen met verschillende bekende keukenapparatuur merken. Benieuwd geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. 

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken