Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Ikea keukenfrontjes vervangen: zo doe je dat

Ook als u al jaren plezier heeft van uw Ikea keuken komt er een moment dat u toe bent aan iets nieuws. U wilt wat anders. U wilt uw keuken een nieuwe uitstraling geven. Gelukkig is dat heel eenvoudig: het is zelfs niet nodig uw hele keuken te vervangen. Door alleen de Ikea keukenfrontjes te vervangen, geeft u de ruimte een heel nieuwe sfeer. In deze blog leest u waarom en hoe u dat kunt doen.

Waarom Ikea keukenfrontjes vervangen?

Ikea keukenfrontjes vervangen heeft meerdere voordelen. Zoals gezegd hoeft u niet de hele keuken te verbouwen, maar enkel de frontjes. Dat is – in meerdere opzichten – duurzamer. Maar u bent ook goedkoper uit én de ‘verbouwing’ kan binnen een dag afgerond worden. Zo staat u dus van de een op de andere dag in een bijna nieuwe keuken te koken. Ter vergelijking: een keukenverbouwing duurt gemiddeld 2 tot 3 dagen. 

Overigens hoeft het niet alleen bij de keukenfrontjes te blijven. Heeft u behoefte aan een nieuw keukenblad of nieuw keukenapparatuur, zoals oven, vaatwasser of warmtelade? Tijdens een keukenrenovatie kunt u prima ook zulke wensen verwezenlijken.

Ikea faktum frontjes vervangen

Enkele jaren geleden stopte Ikea met de productie van het populaire keukensysteem ‘Faktum’. Een ‘Faktum’-keuken renoveren is daarom niet meer zo eenvoudig. Maar door op maat gemaakte keukenfrontjes renoveert u uw keuken alsnog in de gewenste stijl. 

Nieuwe frontjes Ikea keuken kiezen

Voor u uw Ikea keukenfrontjes kunt vervangen, moet u eerst uw nieuwe frontjes kiezen. Voor welke kleur, welke stijl, welk materiaal en welke handvatten wilt u gaan? Om er zeker van te zijn dat u een juiste keuze maakt, adviseren wij een lokale adviseur aan te vragen. Deze professional legt alle mogelijkheden naast elkaar en geeft advies op basis van uw wensen. U kunt hier een afspraak maken.

Ikea keukenfrontjes vervangen

Als u weet welke keukenfrontjes matchen met uw wensen, kan de renovatie beginnen. Wij demonteren uw oude frontjes en plaatsen de nieuwe, laat deze klus a.u.b. over aan een ervaren professional over met het juiste gereedschap. Zo weet u zeker dat uw keuken vakkundig wordt gerenoveerd.

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken