Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Gezelligste keuken van Nederland

Eerder dit jaar hield Intereno een unieke actie. Wij gingen hierbij op zoek naar de gezelligste keukens van Nederland. Er waren slechts twee vereisten. U moest zelf op de foto staan én u keuken moest de gezelligste keuken van Nederland zijn.De response was groot, waarvoor onze dank! Uit alle inzendingen hebben we uiteindelijk twee keukens gekozen en bestempeld tot de gezelligste keukens van Nederland.

De gezellige keuken van familie Duif

Een van de winnaars van deze actie is de familie Duif. De familie Duif won dan ook een unieke prijs; een volledig verzorgd diner voor zes personen klaargemaakt door Hans de Kok. Hans maakte een heerlijk diner voor de winnaars. Op de foto’s is goed te zien dat de sfeer erg gezellig was en wij waren dan ook zeer tevreden met deze leuke en unieke actie.

Gezelligste keuken van Nederland

Hans de Kok is eigenaar en chefkok bij Spijs & Wijnen. Hij richt zich met name op culinaire thuisdiners. Ideaal wanneer u iets te vieren heeft of om een andere reden een diner aan huis wilt laten plaatsvinden.
Wij bedanken alle deelnemers voor hun inzending en onze chefkok Hans voor het heerlijke diner.

Is uw keuken nog niet gezellig te noemen?

Helaas zijn er in Nederland nog vele keukens te vinden die geen gezelligheid uitstralen. Intereno kan uw keuken in slechts één dag omtoveren tot een gezellige keuken waarin geleefd mag worden. Relatief kleine ingrepen kunnen een keuken al compleet transformeren. Wie weet maakt u na deze ingrepen zelf ook kans op de titel ‘Gezelligste keuken van Nederland’. Wilt u meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken