Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Fleur de keuken op met muurstickers

Iedere keuken is uniek. Ondanks het feit dat sommige keukens als ‘standaard’ gekocht zijn, maken de omgeving en de gebruikers de keuken uniek. Bij de een is een keuken het middelpunt van het huis, terwijl de ander een keuken ziet als noodzakelijk kwaad. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw keuken ook persoonlijk aanvoelt?

De keuken personaliseren met muurstickers

De keuken een persoonlijke touch geven kan door gebruik te maken van muurstickers. Muurstickers zijn te koop in allerlei vormen en maten. Ze worden niet alleen toegepast in keukens, maar zijn ook terug te vinden in andere vertrekken. Hoe leuk zou het zijn om een sterrenhemel in de kamer van uw kinderen te realiseren? Of denk aan uw familienaam in het groot op de voordeur.
Muurstickers zijn onder te verdelen in twee soorten. De eerste groep zijn de stickers in de vorm van een afbeelding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afbeelding van pannen, lavendel, kookgerei of een koksmuts. De andere groep muurstickers zijn de muurstickers in de vorm van een tekst. Deze tekst geeft vaak de meeste persoonlijkheid aan een keuken.

Zelfgemaakte muursticker in de keuken

Wilt u de personalisatie nog een stukje verder doortrekken? Dan kunt u er ook voor kiezen om een persoonlijke afbeelding of foto af te laten drukken als muursticker. Zo kunt u bijvoorbeeld uw (klein)kinderen altijd bij de hand hebben wanneer u staat te koken. Maar ook een afbeelding van het uitzicht vanaf uw vakantieadres is een mogelijkheid. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden eindeloos!

Een persoonlijke boodschap door middel van verven

Heeft u geen egale muur en kunt u geen gebruik maken van muurstickers? Of vindt u dit gewoonweg niet zo mooi? Dan kunt u ook een persoonlijke boodschap op de muur verven.
U laat eenvoudigweg een mal maken waar de door u gekozen tekst in verwerkt wordt. Vervolgens kunt u deze mal gebruiken om uw persoonlijke boodschap op de muur te verven. Heeft uw keuken een opknapbeurt nodig? Grijp de kans dan direct aan en schilder de gehele keuken opnieuw. Dit zal de keuken een frisse uitstraling geven!

Afspraak maken