Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Een georganiseerde keuken is prettig

Heeft u een rommelige keuken? Met behulp van een aantal slimme trucs kunt u uw keuken direct omtoveren tot een georganiseerde en efficiënte kookruimte. Laten we direct beginnen:

 1. Praktische indeling
  Een overzichtelijke en praktische indeling is vermoedelijk een van de belangrijkste dingen in uw keuken. Als u alles op een efficiënte manier ordent zult u merken dat uw werk in de keuken een stuk aangenamer wordt. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat de potten en pannen in de buurt van het fornuis staan en deel de levensmiddelen in op soort.
 2. Voeg labels toe
  Zorg ervoor dat u in een oogopslag kunt zien wat de inhoud van bepaalde opbergpotten, bakjes of kannen is. Een makkelijke manier om dit te verwezenlijken is door het toevoegen van labels in uw keuken. Label bijvoorbeeld ook de leftovers met de datum waarop het gerecht is gemaakt.
 3. Gebruik transparante opbergpotten
  Naast labels kunnen transparante opbergpotten een uitkomst bieden, vaak oogt dit net even iets gemoedelijker.
 4. Aparte plank met kookboeken
  Maak een aparte plank voor uw kookboeken, op die manier is alles netjes geordend en heeft u alle recepten altijd bij de hand.
 5. Grote schoonmaak
  Ruim tenminste eens per jaar de keukenkasten eens helemaal op. Dit is meteen het ideale moment om producten die kapot zijn (of nauwelijks meer worden gebruikt) weg te gooien zodat u weer meer ruimte creëert.

 

Georganiseerde keuken


Tip: Ruimte over?

Kies dan bijvoorbeeld voor een wijn-of kruidenrek aan de muur.

Bekijk ook eens deze video over het organiseren en herinrichten van uw keuken:

Heeft u zelf nog meer handige tips? Laat het ons weten!

Mogelijkheden bespreken met Intereno?

Intereno heeft een jarenlange ervaring op het gebied van keukenrenovatie. Uiteraard weten we hoe we een keuken op meest efficiënte wijze moeten indelen. Heeft u behoefte aan advies? Of  wilt u samen kijken naar de mogelijkheden op het gebied van een georganiseerde keuken? Neem dan gerust contact met ons op!

Afspraak maken