Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Een complete keuken makeover

Stel u wilt uw keuken een makeover geven, het is dan meestal niet direct nodig om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Doorgaans kost de aanschaf van een nieuwe keuken zo’n 10.000 euro, het renoveren van uw keuken is daarom in de eerste plaats een stuk kostenefficiënter.

Hoe geeft u uw keuken het beste een makeover? Allereerst is het van belang dat u duidelijk in kaart brengt wat voor u precies de knelpunten zijn, u kunt een keuken makeover immers zo uitgebreid doen als u wilt. Meestal is, na verloop van tijd, de basis van een keuken nog altijd prima in orde, met de nodige aanpassingen (bijvoorbeeld het vervangen van de keukenkastdeurtjes of een nieuw aanrecht) kunt u al snel wat aangename veranderingen realiseren. Een keuken makeover vind in de meeste gevallen plaats op een van de onderstaande elementen:

 • Keukenwerkblad
  Jaren van intensief gebruik laat meestal zijn sporen na. Als uw keukenwerkblad beschadigd is kunt u deze vervangen waardoor de uitstraling van uw keuken direct weer een update krijgt. Meer weten over de mogelijkheden van een keukenwerkblad vervangen? Lees dan direct onze tips!
 • Keukendeurtjes
  Als u besluit om uw keuken een makeover te geven is het vervangen van de keukendeurtjes veelal ook een goede optie. Voordat u nieuwe keukendeurtjes aanschaft is het belangrijk dat u de oude deurtjes ook opmeet vanaf de binnenkant, sommige deuren hebben van de buitenkant namelijk een bolling. Als u uw keukendeurtjes een nieuwe kleur geeft kunt u de sfeer van uw keuken aanzienlijk veranderen.
 • Verlichting
  De verlichting in uw keuken is erg belangrijk. Tijdens een keuken makeover kunt u er voor kiezen om de verlichting aan te passen, wellicht dat sfeerverlichting of halogeenspotjes voor u een uitkomst bieden. Hulp nodig bij uw keuken makeover? Laat u dan vrijblijvend adviseren door Intereno Keukenrenovatie.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk tijdens een heuse keuken makeover. Hebt u zelf nog tips? Laat het ons weten!

Tips keuken makeover

Uw keuken makeover samen met Intereno

Intereno is dé specialist op het gebied van keuken makeovers. Wilt u graag de mogelijkheden omtrent uw keuken makeover eens bespreken met een van onze specialisten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Afspraak maken