Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De winterse keuken

De winter komt er weer aan, en dat betekent dat alle barbecuespullen opgeruimd mogen worden en de keuken volop gebruikt gaat worden. Want u heeft het waarschijnlijk al gemerkt, de dagen worden korter en binnenkort gaat ook de wintertijd weer van start. Tijd om de ovenschalen uit de kast te halen en de stamppotten op het fornuis te zetten.

Maak je keuken winterklaar

Om je keuken weer helemaal winterklaar te maken is het aan te raden deze te controleren op gebreken en mankementen. Niets is zo vervelend als een keuken waarin niet gekookt en geleefd kan worden. Kijk daarom met enige regelmaat de keuken na. Zitten alle scharnieren nog op hun plaats? Sluiten de deurtjes naar behoren? Zitten grepen nog goed vast en inventariseer of keukenlades nog goed gemonteerd zitten. Wij raden ook altijd aan om te controleren of alle kastjes en deurtjes nog recht hangen. Dit straalt rust en orde uit, maar voorkomt ook vroegtijdige slijtage van scharnierwerk.

Controleer de afvoer en randapparatuur

Heb je het vermoeden dat je afvoer minder goed zijn werk doet? Dan is het aan te raden om te controleren of de sifon nog goed vastzit. Laat opnieuw water door uw gootsteen stromen en controleer of de afvoer beter afloopt en er geen vocht meer aanwezig is. Ditzelfde geldt ook voor de vaatwasser. Ga na of de afvoerslang nog goed aangesloten zit om lekkage te voorkomen.

Niet geheel onbelangrijk is de controle op stopcontacten in de keuken. Tijdens het koken kan een stopcontact in aanraking komen met stof, vuil en vocht. Het stopcontact kan hierdoor beschadigen en zal vervangen moeten worden. Let hierbij op: Niet alleen een kapot stopcontact moet vervangen worden. Ook stopcontacten die bruin uitslaan en vol vuil en stof zitten zijn toe aan vervanging.

Laat de Expert uw keuken winterklaar maken!

Wilt u de verschillende aspecten, van het winterklaar maken van uw keuken, zoals; het vernieuwen van de keukenfronten, werkblad en/of apparatuur eens bespreken met een vakman neem dan contact op met Intereno Keukenrenovatie. Wij zullen dan een afspraak inplannen om uw keuken te inspecteren en advies te geven over de renovatiemogelijkheden.

Afspraak maken