Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De voordelen van opbergkastjes in je keuken!

In elke keuken zie je ze weer terugkomen: opbergkastjes! Deze kunnen natuurlijk niet ontbreken in de ideale keuken. En omdat de opbergkastjes zo’n belangrijk onderdeel zijn van een keuken,  vertellen we in dit blogbericht wat de voordelen zijn van opbergkastjes!

1. Opbergen!

Hoe iedereen het wel kan raden, is het belangrijkste voordeel van een opbergkastje dat je er spullen in kan opbergen. Het klinkt allemaal erg makkelijk, maar probeer je eens voor te stellen dat je een keuken hebt zonder opbergkastjes. Het ziet er dan ruimtelijk uit, maar het wordt wel een rotzooi aangezien alle spullen los op het aanrechtblad komen te liggen. Kort gezegd: opbergkastjes kunnen niet ontbreken in een ideale keuken!

2. Decoratie toevoegen in je keuken

Een ander voordeel van een opbergkastje is dat je ze ook hebt in een open varianten. Dit betekent dat er geen deurtje in het opbergkastje is bevestigd. In deze open opbergkastjes kan je bijvoorbeeld leuke potjes of kruiden neerzetten. Dit geeft net iets extra’s aan je keuken! Je kan er ook voor kiezen om andere leuke decoratie in het open opbergkastje te plaatsen. Zo kan je het matchen met de rest van het interieur in je woning.

3. Geheel naar je eigen stijl

Het derde en laatste voordeel van een opbergkastje is dat je er een kan kiezen geheel naar je eigen stijl. Hierboven benoemde we bijvoorbeeld al het open opbergkastje, maar er zijn nog veel meer soorten. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt! Zo kan je kiezen voor opbergkastjes in de vorm van planken of een opbergkast met een deurtje van glas. Opbergkastjes in de vorm van planken zie je vaak terug in grote keukens die al veel lades hebben om spullen in op te bergen. De opbergkastjes met glazen deuren zie je vaker terug in keukens. Met een glazen deur creëer je ongeveer hetzelfde effect als een open kastje, maar door bijvoorbeeld af te wisselen kun je je keuken uniek maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van opbergkastjes in uw keuken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

Afspraak maken