Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De voordelen van een keukentrolley

Een keukentrolley is een keukenkast die kan rijden. Het is hierdoor makkelijk te verplaatsen en hij is te gebruiken in iedere keuken. Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een keukentrolley? In dit blogbericht staan ze allemaal op een rij.

 

1. Verlengen werkblad

Het eerste voordeel van een keukentrolley is dat het kan dienen als een extra werkblad. Hierbij is het wel belangrijk dat bij de aanschaf wordt gekeken naar de hoogte van de trolley. Het handigste is namelijk als de keukentrolley net zo hoog is als het werkblad. Bij dezelfde hoogte kan de trolley het werkblad verlengen en heb je dus extra ruimte als je met meer personen tegelijk aan het koken bent. Hierdoor loop je elkaar niet in de weg.

2. Overal neerzetten

Een ander voordeel van een keukentrolley is dat je hem overal neer kan zetten. Doordat er wieltjes onder zitten kan je hem eenvoudig verplaatsen als hij in de weg staat. Daarnaast heb je hem ook snel weer gepakt als je hem nodig hebt, ideaal!

3. Extra opbergruimte

Naast dat een keukentrolley kan dienen als een verlenging van het keukenblad, zit onder het werkblad van de trolley vaak ruimte om keukenapparatuur op te bergen. Het hangt van de trolley af op welke manier je de spullen kan opbergen. In sommige keukentrolleys zitten lades terwijl andere juist een kastje hebben om de spullen in te doen. De trolley die je het meeste tegenkomt heeft onder het werkblad twee planken. Op deze planken kan je spullen neerzetten en omdat de trolley aan alle kanten open is, kan je de spullen ook makkelijk pakken.

4. Eten serveren

Het laatste voordeel van een keukentrolley is dat je hem ook kan gebruiken met serveren als er gasten komen eten. Je kan een chique kleed over het werkblad leggen en daarop de mooi opgemaakte borden plaatsen. Het geeft een bijzondere draai aan het etentje.

Afspraak maken