Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De top 10 handige keukengadgets

Keukengadgets zijn er in vele soorten en maten. Sommige keukengadgets zijn erg handig, denk maar eens aan een blender of een keukenmachine terwijl andere gadgets meer een hebbedingetje zijn. Kan jij wel wat keukengadgets gebruiken? Of ben je misschien op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Intereno stelde de onderstaande top 10 van handige keukengadgets voor je samen:

Kruidenpotten

Kruidenpotten - Intereno
In kruidenpotten kun je je eigen kruiden kweken, denk bijvoorbeeld aan bieslook, peterselie of basilicum. Naast het feit dat een kruidenpot erg functioneel is fleurt het je keuken ook op. Meer groen in de keuken kan meestal geen kwaad.
http://www.megagadgets.nl/kruidenpotten.html

 

Hamburger maker

Hamburger maker - Intereno
Ben jij een fan van hamburgers? Dan mag een hamburger maker zeker niet ontbreken in jou collectie handige keukengadgets. Plaats het gehakt in de hamburger maker en maak direct perfect gevormde burgers!
http://www.megagadgets.nl/hamburger-maker.html

 

Rice cube sushimaker

Rice cube - Intereno
Met een rijst en sushi cube maak je snel en gemakkelijk heerlijke sushi. Door de vorm is het mogelijk om in no-time mooie, vierkante rijstcubes te maken.
http://www.cookandco.nl/rice-cube-sushimaker

 

Koelkastmagneten

Magneten - Intereno
Koelkastmagneten zijn erg handig, daarnaast vrolijk je er je keuken mee op. Uiteraard zijn er talloze koelkastmagneten verkrijgbaar, wat dacht je van magneten in de vorm van apps?
http://www.megagadgets.nl/app-magnets.html

 

Knoflooksnijder

Knoflooksnijder - Intereno
Met behulp van een knoflooksnijder kun je eenvoudig de knoflook in kleine stukjes snijden. Stop de teentjes bovenin de roller en rijdt ermee over het aanrecht. De roestvrijstalen mesjes snijden de knoflook direct in kleine stukjes.
http://www.habitas-online.nl/garlic-zoom-knoflooksnijder-knoflookhakker-xl-chefn.html

 

Pizzaschaar

Pizzasnijder - Intereno
Wil je je pizza snel en eenvoudig in mooie stukken kunnen knippen? Dan is een pizzaschaar een onmisbare keukengadget voor jou!
http://www.radbag.nl/pizzaschaar-met-serveervlak?gclid=CJbTn8-43cYCFcPMtAodJvsDSQ

 

Cornflakes dispenser

Cornflakes dispenser - Intereno
Met één draai precies de juiste hoeveelheid cornflakes? Dat kan gemakkelijk met een cornflakes dispenser. Deze apparaten kom je veel tegen in hotels, maar waarom zou je er niet zelf eentje aanschaffen?
http://www.megagadgets.nl/cornflakes-dispenser.html

 

Kruidensnijder

Kruidensnijder - Intereno
Met behulp van een kruidensnijder kun je gemakkelijk allerlei kruiden fijnsnijden. Als je voorheen alle kruiden nog knipte of met een mesje fijnsneed, dan biedt deze kruidensnijder een echte uitkomst!
http://www.debijenkorf.nl/chef-n-kruidensnijder-palm-mincer-6590090305

 

Slimme beker

Slimme beker - Intereno
Ben je opzoek naar een bijzonder en unieke gadget? Dan is deze ‘slimme beker’ die precies bijhoudt uit hoeveel calorieën, suiker, eiwitten en vetten je drankje bestaat misschien wel iets voor jou. https://www.myvessyl.com/

 

Heat ’n Eat popcorn maker

Popcorn maken - Intereno
Met behulp van deze popcorn maker zet je binnen een paar tellen een bak verse en warme popcorn op tafel. Doe je mais in de bak en zet hem vervolgens in de magnetron. Na een paar minuten heb je een grote bak popcorn die nog eens gezond is ook!
http://www.megagadgets.nl/heat-n-eat-popcorn-maker.html

 

Nog meer keukengadgets?

Handige keukengadgets zijn altijd welkom. Uiteraard zijn er nog veel meer handige keukengadgets verkrijgbaar dan de hierboven samengestelde top 10. Welke gadgets mogen er volgens jou echt niet meer ontbreken in de keuken? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken