Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De beste plekken in de keuken om snoepgoed te verstoppen

De feestdagen staan voor de deur! Dit betekent een gezellige tijd, cadeautjes en natuurlijk veel snoepgoed. Met Sinterklaas begint het met pepernoten, chocoladeletters en banketstaven. Vervolgens de kerstdagen met zuurstokken in de kerstboom en december kalenders met chocolaatjes.  Al deze lekkernijen wil je het liefste nu al inslaan, maar waar ga je het verbergen tot de feestdagen? Dat lees je in dit blog.

Keukenkastjes

Misschien wel de meest voor de hand liggende plaats om snoepgoed te verstoppen: in de keukenkastjes. Het voordeel hiervan is dat het zo voor de hand liggend is, dat er niet gezocht gaat worden. Daarbij kunnen de kinderen niet bij de bovenste keukenkastjes dus die gaan het snoepgoed zeker niet vinden! Alleen als je aluminum kader glasdeuren als keukenkastjes hebt, zijn keukenkastjes geen goede verstopplek aangezien je vanuit de buitenkant kan zien wat erin ligt.

Koelkast

De feestdagen staan ook bekend om haar koude en winterse dagen. Hierdoor stoken we onze huizen lekker warm door de verwarming aan te doen en in de avonden vaak ook de open haard. Deze warmte is alleen niet goed voor het snoepgoed en al helemaal niet voor de chocola. Daarom is het slim om dit achterin de koelkast te leggen. En als je zeker wil weten dat niemand de chocolade vindt, doe het dan in een andere verpakking!

Keukenblok

Niet iedere keuken heeft een keukenblok van grote korfladen, maar dit biedt veel voordelen. Zo kan een goede indeling van een keukenblok zorgen voor meer dan genoeg opbergruimtes. Door bijvoorbeeld een korflade te gebruiken of de besteklades efficiënt in te delen, is er zeker nog plek om snoepgoed te verstoppen tijdens de feestdagen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw keuken zo efficiënt mogelijk in te delen en opbergruimtes te creëren? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

Afspraak maken