Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De 3 trends in keukenapparatuur

In een keuken kan de keukenapparatuur natuurlijk niet ontbreken! En met de nieuwe technologie van tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur flink gegroeid. Hierdoor is de keuze groot, maar welke apparatuur kan je nu het beste kiezen? Wij helpen je bij deze keuze door de 3 trends in keukenapparatuur voor je op een rij te zetten.

1. Vaatwasser met wifi

Jaren geleden zou iedereen je hebben uitgelachen als je een vaatwasser met wifi had gekocht. Tegenwoordig vinden we het ideaal. Vergeten de vaatwasser aan te zetten toen je naar je werk ging? Regel het makkelijk met een app op je telefoon. Dan is de vaat toch schoon als je thuis komt. Daarbij is via de app te zien welke programma’s je kan instellen. Bij elk programma staat het water- en energieverbruik. Hierdoor kun je zelf beslissen hoe duurzaam je je vaatwasser gebruikt. Als laatste zijn de meeste vaatwassers met wifi ook nog is voorzien van touchscreen en een lift. Daardoor is de vaatwasser makkelijk te bedienen en je hoeft niet te bukken met in- en uitruimen.

2. Duurzaam koelen

Net als dat er nieuwe technologie wordt verwerkt in een vaatwasser, geldt dit ook voor de koelkast. Hoe koelkasten met touchscreen al even op de markt zijn, is er op dit moment een nieuwe trend op het gebied van koeltechnologie. Door een vacuümlade of een biofresh zone in de koelkast is het mogelijk om verse groenten langer vers te houden dan in een normale koelkast lade. Hierdoor blijft het dus langer goed en hoef je minder snel eten weg te gooien.

3. Afzuiging in kookplaat

Een afzuiging kan tijdens het koken niet ontbreken. Daarom zijn alle keukens voorzien van een afzuigkap. Het nadeel hiervan is dat je boven je kookplaat nooit een keukenkast kan plaatsen waar je spullen in kan bewaren en gaat er dus ruimte verloren. Daarom is het op dit moment een trend om je afzuiging in de kookplaat te verwerken. Hierdoor kan je boven de kookplaat gewoon een keukenkast hangen om spullen in op te bergen en wordt er dus geen ruimte verspild. 

Afspraak maken