Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Actie: Heb jij de gezelligste keuken van Nederland?

Doe dan mee aan de actie van Intereno en maak kans op een volledig verzorgd diner voor zes personen, geheel klaargemaakt door onze Intereno chefkok! Laat zien waarom jouw keuken de gezelligste keuken is van Nederland.

Wat moet je doen?

    1. Upload je leukste keukenfoto (zorg dat je er zelf ook opstaat)
    2. Vul je gegevens in op onze actiepagina
    3. Maak gratis kans op geheel verzorgd diner voor zes!

Onze thuiskok zorgt ervoor dat je met jouw gasten een culinair sensationele avond beleefd. Een heerlijk thuisdiner met gerechten die je naar eigen inzicht kan laten samenstellen. Kijk mee hoe onze kok de gerechten met passie bereidt en met liefde serveert. Kortom, een avond in het teken van gemak, gezelligheid en bovenal lekker eten.

Deelnemen aan de actie is volledig gratis en deelnemen kan van 16 februari t/m 23 maart 2015. Uiterlijk 23 maart zal Intereno de prijswinnaars bekendmaken via Facebook. In totaal zullen er twee winnaars gekozen worden. Meer uitleg over de actie? Bekijk de video-promo!

Nog geen ‘gezellige’ keuken? Laat je keuken renoveren

Kan jouw keuken wel een vleugje ‘gezelligheid’ gebruiken? Laat je dan geheel vrijblijvend adviseren over een keukenrenovatie door een van onze experts! Samen kijken we naar manieren om de keuken te renoveren. Dit kan grondig worden aangepakt (bijv. het compleet vervangen van keukenapparatuur of nieuwe verlichting) maar ook op kleine schaal (denk aan het toevoegen van nieuwe kleuren in de keuken). Er zijn tal van mogelijkheden! Iedere keuken verdient een andere aanpak en bovendien keukenrenovatie erg afhankelijk van de situatie. Voor meer informatie, neem contact op met Intereno!

button-intereno-oranje

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Hans de Kok van Spijs en Wijnen. Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken