Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

50+ Beurs 2014

We staan weer op de 50+ beurs! U bent van harte welkom!

Vanaf dinsdag 16 t/m zaterdag 20 september staat Intereno Keukenrenovatie met haar stand op de 50+ Beurs. De beurs is in de Jaarbeurs te Utrecht. U kunt ons vinden in hal: 7 / gangpad: B / standnummer: 081.

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen met informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.

Steeds meer mensen weten de weg naar de 50+ Beurs in de jaarbeurs in Utrecht te vinden! Dat is ook niet verwonderlijk want het wordt elk jaar gezelliger. Sowieso zijn er elk jaar leuke dingen te beleven maar nu kunt u na de 50+ beurs zelfs genieten van een exclusief concert van Mariska Kolck en louis Neef!

Geniet van een heerlijk gevarieerde show vol musical hits en meer!

Tony Neef en Mariska van Kolck halen het beste in elkaar naar boven. En ú kunt daarvan genieten tijdens een uniek concert, aansluitend aan de 50PlusBeurs. Tijdens deze exclusieve concerten brengen Tony en Mariska een gevarieerd programma met musical hits en songs uit de hele wereld. Geniet van hoogtepunten uit Cabaret, Miss Saigon, Beauty and the Beast, Grease, Baby’s en Hazes. Maar ook van onvergetelijke songs van The Carpenters of winnaars van het Eurovisie Songfestival.

Ervaar het eerbetoon aan klassiekers als Diamonds are forever, Only you, The great Pretender, Mrs Robinson of When a man loves a Woman. Droom mee met Nederlandstalige luisterliedjes. Stilzitten is geen optie bij Duitse Schlagers als Ein Festival der Liebe, Rosamunde, Du bist Alles, Ich Bin wie du, Schöne Meid of Ein bisschen Friede. Natuurlijk komen hoogtepunten als Het Dorp, Dat wij verschillen van elkaar en Lieveling voorbij uit de musical ‘Sonneveld’ waarin Tony en Mariska met groot succes schitteren in de theaters.

Wilt u kaarten bestellen voor dit unieke concert, klik dan hier >>>

50+ Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht

50+ Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. U bent van harte welkom bij onze stand!

Intereno Keukenrenovatie is er natuurlijk ook weer aanwezig!

Zoals u van ons gewend bent op diverse beurzen, staan wij daar met onze stand om u te informeren over de verschillende manieren om uw keuken te renoveren. Onze aller vriendelijkste medewerkers Yvonne Goossens,  Jeannet Spaltman en David Klein staan u dan graag te woord.

Beloof uzelf een gezellige dag en kom naar de 50+ Beurs! Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst en hopen u te mogen begroeten op de 50+ Beurs in de Jaarbeurs!

Wilt u weten of wij uw keuken kunnen renoveren?

Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en klik hier >>>

 

Afspraak maken