Zoeken
intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

KEUKENRENOVATIE IN ZUID-HOLLAND

Lokale adviseurs staan voor u klaar!

Voor een keukenrenovatie in Zuid-Holland, is Intereno uw professionele partner. Wij geven u een nieuwe kijken op uw oude keuken. De mooiste keukenrenovaties ontstaan door de juiste samenwerking tussen u en de juiste professionele partner. Laat u aangenaam verrassen door een gedegen advies aan huis van onze gespecialiseerde adviseur in Zuid-Holland. Wij bespreken uw vernieuwde keuken aan de keukentafel. Dat doen we in Rotterdam, Den Haag, Delft, Scheveningen, Dordrecht, Noordwijk, Schiedam. Ook in de kleinere dorpen in Zuid-Holland renoveren wij uw oude keuken. En dat al binnen één dag.

GRATIS MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

 

Wat mag u verwachten als u dit formulier heeft ingevuld?
 • Wij bellen u om de adviesafspraak door te nemen en een datum vast te leggen.
 • Onze adviseur komt bij u thuis, gewapend met veel kennis, een goed humeur en kleur / modelstalen.
 • Nadat u met onze adviseur de mogelijkheden heeft besproken rekent hij/zij direct uit wat voor u de kosten zijn zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Wanneer is het handig om een advies afspraak in te plannen?

Als onderstaande zaken u bekend voorkomen:

 • Wanneer bijvoorbeeld de keukenkasten nog in goede staat zijn, en u denkt eraan om het aanzicht van uw keuken te veranderen d.m.v. nieuwe keukenfronten en wellicht werkblad en/of keukenapparatuur. Daardoor krijgt de keuken een tweede jeugd en is een renovatie van de keuken een slimme oplossing. Hiermee bespaart u tijd, maar vooral veel geld.
Is deze adviesafspraak écht gratis?

Absoluut, het is écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een gedegen advies betaalt u helemaal niets. We delen graag onze passie voor keukenrenovatie met u en helpen u met alle vragen! Natuurlijk kost het ons wél geld dus we gaan er vanuit dat u er wel serieus mee bezig bent!

Hoe kan ik mij voorbereiden op een adviesafspraak?

Wij geven u een aantal tips voor de beste voorbereiding:

 • Maak een moodboard wat u mooi vindt qua stijl en kleuren;
 • Bepaal wat u zelf zou willen behouden van de huidige keuken;
 • Bekijk foto’s en video’s van eerdere keukenrenovaties uitgevoerd door Intereno.
Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Helemaal tevreden met ons advies en prijsvoorstel? Dan kunt u uw keukenrenovatie direct bestellen. We maken de opdracht in orde en daarna volgt er een afspraak om de keukenrenovatie tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Tijdens het inmeten maken we direct een afspraak voor de montage en weet u gelijk wanneer de werkzaamheden starten en kunt genieten van uw keukenrenovatie.

Deel vooral een foto van het eindresultaat met ons als alles klaar is. Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn benieuwd!

IN ÉÉN DAG EEN VERNIEUWDE KEUKEN IN ZUID-HOLLAND

Meer dan 6000 succesvolle keukenrenovaties zijn onze referentie. Binnenkort wordt uw keukenrenovatie ook realiteit! Wij zorgen er voor dat u binnen één dag weer kunt genieten van een totaal gerenoveerde keuken. Onze renovatiespecialisten zitten in elke provincie. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in keukenfronten, werkbladen en keukenapparatuur. Vraag meer informatie aan en onze lokale verkoopadviseur in Zuid-Holland neemt vrijblijvend contact met u op.

Laat u inspireren!

Bij Intereno heeft u keuze uit veel verschillen mogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan apparatuur, maar ook aan werkbladen, keukenkasten en keukenfronten. Bekijk ter inspiratie alvast 6 kleuren uit een veel groter kleurenpalet van keukenfronten.

Hoe lang duurt een renovatie?

Een renovatie duurt in veel gevallen maar één dag! In dat geval beschikt u snel over een geheel vernieuwde keuken waarbij geen hak- of breekwerk komt kijken. Wanneer u de waterleidingen en elektra wilt verleggen, moet u rekenen op een langere renovatieduur. Veel voorbereidend werk kan al door u worden gedaan.

Wat kan ik laten renoveren?

Afhankelijk van de staat en uw wensen kunnen we uw gehele keuken renoveren: van keukenkasten tot keukenfronten. In veel gevallen zijn uw wensen ook anders geworden in de loop der tijd. Denk dan ook aan apparatuur dat vervangen kan worden evenals een kraan, wasbak en werkblad.