Zoeken
intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

KEUKENRENOVATIE IN ZEELAND

PROFESSIONELE KEUKENRENOVATIE IN ZEELAND

Oemoemenoe? Bent u benieuwd naar de renovatiemogelijkheden binnen uw bestaande keuken? Neem contact met ons op.  Want een keuken renoveren doet u samen met Intereno. Over heel Nederland stropen we de mouwen op en steken we de handen uit de mouwen, dus ook voor uw keukenrenovatie in Zeeland. We beschikken namelijk over een groot netwerk van lokale adviseurs. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om zo te komen tot uw droomkeuken. Wilt u ook een nieuwe kijk op uw oude keuken? Reeds 10.000 klanten gingen u al voor, waaronder vele Zeeuwen. Onze vakmannen en -vrouwen dragen passie voor het vak en beschikken over een gedegen kennis van keukenrenovatie. Van verkoopadviseur tot ambachtsmannen en -vrouwen in de werkplaats: we realiseren samen met u uw droomkeuken. En u staat aan het roer. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor uw keukenrenovatie in Zeeland. Hoe ziet uw ideale keuken eruit? Wat zijn uw huidige pijnpunten? Vooraleer we in de werkplaats aan de slag bereiden we uw keukenrenovatie in Zeeland tot in de puntjes voor. En dat begint aan uw keukentafel. Onze lokale adviseurs verplaatsen zich naar steden als Goes, Middelburg, Terneuzen, Zierikzee en uiteraard alle dorpen en gehuchten daartussenin.

GRATIS MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

 

Wat mag u verwachten als u dit formulier heeft ingevuld?
 • Wij bellen u om de adviesafspraak door te nemen en een datum vast te leggen.
 • Onze adviseur komt bij u thuis, gewapend met veel kennis, een goed humeur en kleur / modelstalen.
 • Nadat u met onze adviseur de mogelijkheden heeft besproken rekent hij/zij direct uit wat voor u de kosten zijn zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Wanneer is het handig om een advies afspraak in te plannen?

Als onderstaande zaken u bekend voorkomen:

 • Wanneer bijvoorbeeld de keukenkasten nog in goede staat zijn, en u denkt eraan om het aanzicht van uw keuken te veranderen d.m.v. nieuwe keukenfronten en wellicht werkblad en/of keukenapparatuur. Daardoor krijgt de keuken een tweede jeugd en is een renovatie van de keuken een slimme oplossing. Hiermee bespaart u tijd, maar vooral veel geld.
Is deze adviesafspraak écht gratis?

Absoluut, het is écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een gedegen advies betaalt u helemaal niets. We delen graag onze passie voor keukenrenovatie met u en helpen u met alle vragen! Natuurlijk kost het ons wél geld dus we gaan er vanuit dat u er wel serieus mee bezig bent!

Hoe kan ik mij voorbereiden op een adviesafspraak?

Wij geven u een aantal tips voor de beste voorbereiding:

 • Maak een moodboard wat u mooi vindt qua stijl en kleuren;
 • Bepaal wat u zelf zou willen behouden van de huidige keuken;
 • Bekijk foto’s en video’s van eerdere keukenrenovaties uitgevoerd door Intereno.
Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Helemaal tevreden met ons advies en prijsvoorstel? Dan kunt u uw keukenrenovatie direct bestellen. We maken de opdracht in orde en daarna volgt er een afspraak om de keukenrenovatie tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Tijdens het inmeten maken we direct een afspraak voor de montage en weet u gelijk wanneer de werkzaamheden starten en kunt genieten van uw keukenrenovatie.

Deel vooral een foto van het eindresultaat met ons als alles klaar is. Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn benieuwd!

RENOVATIE BINNEN ÉÉN DAG
VAKKUNDIG ADVIES
5 JAAR GARANTIE OP MONTAGE, FRONTEN EN WERKBLADEN
CBW ERKEND

MOK OK È ÉN IN ÉÉN DAG

Dankzij nauwgezette planning en een goede voorbereiding wordt de renovatie achter de schermen uitgewerkt. Tot in de puntjes bereiden we de keukenrenovatie in Zeeland voor. Dat wilt zeggen dat we vaak al binnen één dag uw renovatieproject afronden! Binnen één dag kan de tafel al aangezet worden.

Zo streven we ook bij uw thuis naar keukenrenovatie binnen één dag. Overigens bent u als klant bij ons extra verzekerd, want wij zijn CBW erkend. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons. Onze lokale adviseur komt u graag uitleggen hoe we dat aanvliegen.