Zoeken
intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

KEUKENRENOVATIE IN UTRECHT EN OMSTREKEN

EEN NIEUWE KIJK OP UW KEUKEN!

Is het tijd om afscheid te nemen van uw oude keuken? Gaat u de keuken onder handen laten nemen? Neem voor uw keukenrenovatie in Utrecht contact met ons op. Wij opereren landelijk met lokale adviseurs en nauwkeurige kennis van vakmanschap. Wij geven u een nieuwe kijk op uw oude keuken, bij u aan huis. Aan uw keukentafel worden letterlijk de mogelijkheden besproken.

In keukens te Utrecht, Amersfoort, Woerden, Zeist, Nieuwegein, Veenendaal en alle keukens daartussenin komen we kennis maken met u en uw keuken. Tijdens dat gesprek overlopen we uw wensen en bespreken we de mogelijkheden van uw keuken. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

GRATIS MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

WIJ RENOVEREN OOK KEUKENS IN UTRECHT

Wist u dat bij Intereno een keukenrenovatie geen langdurig en aanslepend project is? Dankzij onze strikte planning en heldere afspraken ronden we uw keukenrenovatie in Utrecht vaak in één dag af. Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem gerust contact op met ons. Onze lokale adviseur legt haarfijn uit hoe we dat aanpakken. Meer dan 10.000 klanten schakelden ons al in om een bestaande keuken te renoveren. Bovendien zijn wij CBW erkend, zo geniet u extra zekerheden voor uw gerenoveerde keuken.

WIJ RENOVEREN OOK KEUKENS IN UTRECHT

Wist u dat bij Interno een keukenrenovatie geen langdurig en aanslepend project is? Dankzij onze strikte planning en heldere afspraken ronden we uw keukenrenovatie in Utrecht vaak in één dag af. Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem gerust contact op met ons. Onze lokale adviseur legt haarfijn uit hoe we dat aanpakken. Meer dan 10.000 klanten schakelden ons al in om de keuken te renoveren. Bovendien zijn wij CBW erkend, zo geniet u extra zekerheden voor uw keukenrenovatie in Utrecht.

Wat mag u verwachten als u dit formulier heeft ingevuld?
 • Wij bellen u om de adviesafspraak door te nemen en een datum vast te leggen.
 • Onze adviseur komt bij u thuis, gewapend met veel kennis, een goed humeur en kleur / modelstalen.
 • Nadat u met onze adviseur de mogelijkheden heeft besproken rekent hij/zij direct uit wat voor u de kosten zijn zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Wanneer is het handig om een advies afspraak in te plannen?

Als onderstaande zaken u bekend voorkomen:

 • Wanneer bijvoorbeeld de keukenkasten nog in goede staat zijn, en u denkt eraan om het aanzicht van uw keuken te veranderen d.m.v. nieuwe keukenfronten en wellicht werkblad en/of keukenapparatuur. Daardoor krijgt de keuken een tweede jeugd en is een renovatie van de keuken een slimme oplossing. Hiermee bespaart u tijd, maar vooral veel geld.
Is deze adviesafspraak écht gratis?

Absoluut, het is écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een gedegen advies betaalt u helemaal niets. We delen graag onze passie voor keukenrenovatie met u en helpen u met alle vragen! Natuurlijk kost het ons wél geld dus we gaan er vanuit dat u er wel serieus mee bezig bent!

Hoe kan ik mij voorbereiden op een adviesafspraak?

Wij geven u een aantal tips voor de beste voorbereiding:

 • Maak een moodboard wat u mooi vindt qua stijl en kleuren;
 • Bepaal wat u zelf zou willen behouden van de huidige keuken;
 • Bekijk foto’s en video’s van eerdere keukenrenovaties uitgevoerd door Intereno.
Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Helemaal tevreden met ons advies en prijsvoorstel? Dan kunt u uw keukenrenovatie direct bestellen. We maken de opdracht in orde en daarna volgt er een afspraak om de keukenrenovatie tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Tijdens het inmeten maken we direct een afspraak voor de montage en weet u gelijk wanneer de werkzaamheden starten en kunt genieten van uw keukenrenovatie.

Deel vooral een foto van het eindresultaat met ons als alles klaar is. Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn benieuwd!

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt het formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we weten wat uw wensen zijn.

Wat kan ik laten renoveren?

Afhankelijk van de staat en uw wensen kunnen we uw gehele keuken renoveren: van keukenkasten tot keukenfronten. In veel gevallen zijn uw wensen ook anders geworden in de loop der tijd. Denk dan ook aan apparatuur dat vervangen kan worden evenals een kraan, wasbak en werkblad.

Hoe lang duurt een renovatie?

Een renovatie duurt in veel gevallen maar één dag! In dat geval beschikt u snel over een geheel vernieuwde keuken waarbij geen hak- of breekwerk komt kijken. Wanneer u de waterleidingen en elektra wilt verleggen, moet u rekenen op een langere renovatieduur. Veel voorbereidend werk kan al door u worden gedaan.