Zoeken
intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

KEUKENRENOVATIE IN NOORD-BRABANT

BETROUWBAAR ADVIES OVER UW KEUKENRENOVATIE NOORD-BRABANT

Bent u toe aan een gezellige en bovenal praktische keuken? Is uw oude keuken toe aan een make-over? Zoekt u betrouwbaar advies van een vakman in uw buurt? Voor een keukenrenovatie in Noord-Brabant is Intereno uw renovatiepartner. Wij gaven al 10.000 klanten een nieuwe kijk op hun oude keuken. Laat u ook inspireren door een vakman met kennis van zaken, aan uw keukentafel. Wij hebben lokale keukenadviseurs in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Breda en ook in de kleinere dorpen in Noord-Brabant renoveren wij oude keukens. En dat al binnen één dag.

GRATIS KEUKENADVIES AANVRAGEN?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

 

Wat mag u verwachten als u dit formulier heeft ingevuld?
 • Wij bellen u om de adviesafspraak door te nemen en een datum vast te leggen.
 • Onze adviseur komt bij u thuis, gewapend met veel kennis, een goed humeur en kleur / modelstalen.
 • Nadat u met onze adviseur de mogelijkheden heeft besproken rekent hij/zij direct uit wat voor u de kosten zijn zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Wanneer is het handig om een advies afspraak in te plannen?

Als onderstaande zaken u bekend voorkomen:

 • Wanneer bijvoorbeeld de keukenkasten nog in goede staat zijn, en u denkt eraan om het aanzicht van uw keuken te veranderen d.m.v. nieuwe keukenfronten en wellicht werkblad en/of keukenapparatuur. Daardoor krijgt de keuken een tweede jeugd en is een renovatie van de keuken een slimme oplossing. Hiermee bespaart u tijd, maar vooral veel geld.
Is deze adviesafspraak écht gratis?

Absoluut, het is écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een gedegen advies betaalt u helemaal niets. We delen graag onze passie voor keukenrenovatie met u en helpen u met alle vragen! Natuurlijk kost het ons wél geld dus we gaan er vanuit dat u er wel serieus mee bezig bent!

Hoe kan ik mij voorbereiden op een adviesafspraak?

Wij geven u een aantal tips voor de beste voorbereiding:

 • Maak een moodboard wat u mooi vindt qua stijl en kleuren;
 • Bepaal wat u zelf zou willen behouden van de huidige keuken;
 • Bekijk foto’s en video’s van eerdere keukenrenovaties uitgevoerd door Intereno.
Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Helemaal tevreden met ons advies en prijsvoorstel? Dan kunt u uw keukenrenovatie direct bestellen. We maken de opdracht in orde en daarna volgt er een afspraak om de keukenrenovatie tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Tijdens het inmeten maken we direct een afspraak voor de montage en weet u gelijk wanneer de werkzaamheden starten en kunt genieten van uw keukenrenovatie.

Deel vooral een foto van het eindresultaat met ons als alles klaar is. Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn benieuwd!

IN ÉÉN DAG EEN VERNIEUWDE KEUKEN IN NOORD-BRABANT MÉT GARANTIE

De aanleiding voor een keukenrenovatie kan iets kleins zijn. Of u nu nieuwe keukendeurtjes wenst of een totaalrenovatie, wij zijn de renovatiespecialist met lokale adviseurs. We hebben al meer dan 6000 succesvolle renovaties uitgevoerd, en onder andere ook uit Noord-Brabant krijgen wij onze referenties. Laat ook uw keukenrenovatie door ons realiseren! Wist u dat u veelal in één dag kunt genieten van uw gerenoveerde keuken? Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in keukenfronten, werkbladen en keukenapparatuur. Vraag meer informatie aan en onze lokale verkoopadviseur in Noord-Brabant neemt vrijblijvend contact met u op.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt het formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we weten wat uw wensen zijn.

Wat kan ik laten renoveren?

Afhankelijk van de staat en uw wensen kunnen we uw gehele keuken renoveren: van keukenkasten tot keukenfronten. In veel gevallen zijn uw wensen ook anders geworden in de loop der tijd. Denk dan ook aan apparatuur dat vervangen kan worden evenals een kraan, wasbak en werkblad.

Hoe lang duurt een renovatie?

Een renovatie duurt in veel gevallen maar één dag! In dat geval beschikt u snel over een geheel vernieuwde keuken waarbij geen hak- of breekwerk komt kijken. Wanneer u de waterleidingen en elektra wilt verleggen, moet u rekenen op een langere renovatieduur. Veel voorbereidend werk kan al door u worden gedaan.