Zoeken
intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

 

KEUKENRENOVATIE IN GRONINGEN

PROFESSIONELE KEUKENRENOVATIE IN GRONINGEN

Denkt u erover na om uw keuken op te frissen? Bent u klaar voor een make-over? Neem contact met ons op. Wij zijn een professionele speler als het gaat om keukenrenovatie in Groningen. Onze lokale adviseurs geven u een nieuwe kijk op uw oude keuken. En dat bij uw thuis. Aan uw keukentafel bespreken we de mogelijkheden. Zowel in Delfzijl, Hogezand, Veendam als in Winschoten en alle keukens daartussen komen we kennis maken met u. Samen overlopen we uw wensen en brengen we de mogelijkheden in kaart van een keukenrenovatie in Groningen.

GRATIS KEUKENADVIES AANVRAGEN?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

 

Wat mag u verwachten als u dit formulier heeft ingevuld?
 • Wij bellen u om de adviesafspraak door te nemen en een datum vast te leggen.
 • Onze adviseur komt bij u thuis, gewapend met veel kennis, een goed humeur en kleur / modelstalen.
 • Nadat u met onze adviseur de mogelijkheden heeft besproken rekent hij/zij direct uit wat voor u de kosten zijn zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Wanneer is het handig om een advies afspraak in te plannen?

Als onderstaande zaken u bekend voorkomen:

 • Wanneer bijvoorbeeld de keukenkasten nog in goede staat zijn, en u denkt eraan om het aanzicht van uw keuken te veranderen d.m.v. nieuwe keukenfronten en wellicht werkblad en/of keukenapparatuur. Daardoor krijgt de keuken een tweede jeugd en is een renovatie van de keuken een slimme oplossing. Hiermee bespaart u tijd, maar vooral veel geld.
Is deze adviesafspraak écht gratis?

Absoluut, het is écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een gedegen advies betaalt u helemaal niets. We delen graag onze passie voor keukenrenovatie met u en helpen u met alle vragen! Natuurlijk kost het ons wél geld dus we gaan er vanuit dat u er wel serieus mee bezig bent!

Hoe kan ik mij voorbereiden op een adviesafspraak?

Wij geven u een aantal tips voor de beste voorbereiding:

 • Maak een moodboard wat u mooi vindt qua stijl en kleuren;
 • Bepaal wat u zelf zou willen behouden van de huidige keuken;
 • Bekijk foto’s en video’s van eerdere keukenrenovaties uitgevoerd door Intereno.
Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Helemaal tevreden met ons advies en prijsvoorstel? Dan kunt u uw keukenrenovatie direct bestellen. We maken de opdracht in orde en daarna volgt er een afspraak om de keukenrenovatie tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Tijdens het inmeten maken we direct een afspraak voor de montage en weet u gelijk wanneer de werkzaamheden starten en kunt genieten van uw keukenrenovatie.

Deel vooral een foto van het eindresultaat met ons als alles klaar is. Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn benieuwd!

Renovatie binnen één dag
Eigen fabriek in Nederland
Perfecte afwerking
CBW erkend

KEUKENRENOVATIE IN ÉÉN DAG IN GRONINGEN

Een keukenrenovatie hoeft geen langdurig en aanslepend project te zijn. Wij geloven in een goede planning en heldere afspraken. Daarom ronden we uw keukenrenovatie in Groningen meestal in één dag af. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren door onze lokale adviseur. De mooiste renovaties komen tot stand dankzij een vlotte samenwerking. Meer dan 10.000 klanten gingen u al voor. We zijn CBW erkend en geven in plaats van twee jaar, vijf jaar garantie op onze keukenrenovaties.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt het formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we weten wat uw wensen zijn.

Hoe lang duurt een renovatie?

Een renovatie duurt in veel gevallen maar één dag! In dat geval beschikt u snel over een geheel vernieuwde keuken waarbij geen hak- of breekwerk komt kijken. Wanneer u de waterleidingen en elektra wilt verleggen, moet u rekenen op een langere renovatieduur. Veel voorbereidend werk kan al door u worden gedaan.

Wat is de werkwijze van Intereno?
 1. Tijdens aan adviesgesprek komen we samen achter het ontwerp van uw droomkeuken
 2. Onze vakmensen komen alles opmeten
 3. De installateurs installeren professioneel de keukenonderdelen
 4. Samen maken we de balans op
 5. U kunt genieten van uw vernieuwde keuken!

P.s. U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de montage, keukenfrontjes en werkbladen.