Zoeken
intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

 

KEUKENRENOVATIE IN FRIESLAND EN OMSTREKEN

Zoekt u een professionele partner voor uw keukenrenovatie in Friesland? Wij geven u een nieuwe kijken op uw oude keuken. Dankzij een optimale samenwerking tussen u en de juiste professionele partner ontstaan de mooiste keukenrenovaties. Ons professioneel advies stoelt op jarenlange ervaring. Laat u aangenaam verrassen door een gedegen advies aan huis. Wij bespreken uw vernieuwde keuken aan de keukentafel. Dat doen we in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Dokkum, Heerenveen, Terschelling en Schiermonnikoog. Ook in de kleinere dorpen in Friesland renoveren wij uw oude keuken. En dat al binnen één dag.

Gratis keukenadvies aanvragen?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

 

Wat mag u verwachten als u dit formulier heeft ingevuld?
 • Wij bellen u om de adviesafspraak door te nemen en een datum vast te leggen.
 • Onze adviseur komt bij u thuis, gewapend met veel kennis, een goed humeur en kleur / modelstalen.
 • Nadat u met onze adviseur de mogelijkheden heeft besproken rekent hij/zij direct uit wat voor u de kosten zijn zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Wanneer is het handig om een advies afspraak in te plannen?

Als onderstaande zaken u bekend voorkomen:

 • Wanneer bijvoorbeeld de keukenkasten nog in goede staat zijn, en u denkt eraan om het aanzicht van uw keuken te veranderen d.m.v. nieuwe keukenfronten en wellicht werkblad en/of keukenapparatuur. Daardoor krijgt de keuken een tweede jeugd en is een renovatie van de keuken een slimme oplossing. Hiermee bespaart u tijd, maar vooral veel geld.
Is deze adviesafspraak écht gratis?

Absoluut, het is écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een gedegen advies betaalt u helemaal niets. We delen graag onze passie voor keukenrenovatie met u en helpen u met alle vragen! Natuurlijk kost het ons wél geld dus we gaan er vanuit dat u er wel serieus mee bezig bent!

Hoe kan ik mij voorbereiden op een adviesafspraak?

Wij geven u een aantal tips voor de beste voorbereiding:

 • Maak een moodboard wat u mooi vindt qua stijl en kleuren;
 • Bepaal wat u zelf zou willen behouden van de huidige keuken;
 • Bekijk foto’s en video’s van eerdere keukenrenovaties uitgevoerd door Intereno.
Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Helemaal tevreden met ons advies en prijsvoorstel? Dan kunt u uw keukenrenovatie direct bestellen. We maken de opdracht in orde en daarna volgt er een afspraak om de keukenrenovatie tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Tijdens het inmeten maken we direct een afspraak voor de montage en weet u gelijk wanneer de werkzaamheden starten en kunt genieten van uw keukenrenovatie.

Deel vooral een foto van het eindresultaat met ons als alles klaar is. Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn benieuwd!

KWALITEIT, BETROUWBAARHEID, VISIE EN VAKMANSCHAP

Keukenrenovatie specialist Intereno maakt uw bestaande keuken in Friesland weer als nieuw met kostenbesparende oplossingen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, visie en vakmanschap zijn onze sleutelwoorden. Renovatieoplossingen gaan nooit ten koste van de kwaliteit en functionaliteit van uw keuken; alle producten zijn uitgevoerd in de beste materialen.

 • Vakkundig advies
 • Renovatie binnen één dag
 • 5 jaar garantie op montage, fronten en werkbladen
 • CBW erkend

LOKALE ADVISEURS VOOR UW KEUKENRENOVATIE IN FRIESLAND

Een keukenrenovatie bij Intereno is geen langdurig en aanslepend project. Dankzij onze strakke planning en duidelijke afspraken ronden we uw keukenrenovatie in Friesland vaak in één dag af.  Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact op met ons. Onze lokale adviseur in Friesland legt haarfijn uit hoe we een keukenrenovatie in Friesland aanpakken. Meer dan 15.000 klanten schakelden ons al in om een bestaande keuken te renoveren. Bovendien zijn wij CBW erkend, zo geniet u extra zekerheden voor uw gerenoveerde keuken.

YN EIN DEI IN FORNIJDE KEUKEN!

Meer dan 6.000 succesvolle keukenrenovaties, waaronder in Friesland vormen onze referenties. 15.000 Klanten van over heel Nederland hielpen we aan hún droomkeuken. Binnenkort kan uw keukenrenovatie ook realiteit worden! Wij zorgen er vaak voor dat u binnen één dag weer kunt genieten van een totaal gerenoveerde keuken. Onze renovatiespecialisten opereren in elke provincie. Dus ook in Friesland. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in keukenfronten, werkbladen en keukenapparatuur. Vraag meer informatie aan en onze lokale verkoopadviseur in uw provincie neemt vrijblijvend contact met u op.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak met Intereno?

U kunt het formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we weten wat uw wensen zijn.

Wat kan ik laten renoveren?

Afhankelijk van de staat en uw wensen kunnen we uw gehele keuken renoveren: van keukenkasten tot keukenfronten. In veel gevallen zijn uw wensen ook anders geworden in de loop der tijd. Denk dan ook aan apparatuur dat vervangen kan worden evenals een kraan, wasbak en werkblad.

Wat moet ik voorbereiden?

Het enige wat we vragen te doen is het leegruimen van de keuken. Denk hierbij aan het leegruimen van de kasten en het aanrecht. Zo weten we zeker dat onze monteurs overal goed bij kunnen en dat uw spullen niet beschadigen.

Hoe lang duurt een renovatie?

In veel gevallen is uw keuken in één dag gerenoveerd en beschikt u snel over een geheel vernieuwde keuken waarbij geen hak- of breekwerk komt kijken. Wanneer u de waterleidingen en elektra wilt verleggen, moet u rekenen op een langere renovatieduur. Veel voorbereidend werk kan al door u worden gedaan.