intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

KEUKENRENOVATIE IN ZUID-HOLLAND

Lokale adviseurs staan voor u klaar!

Voor een keukenrenovatie in Zuid-Holland, is Intereno uw professionele partner. Wij geven u een nieuwe kijken op uw oude keuken. De mooiste keukenrenovaties ontstaan door de juiste samenwerking tussen u en de juiste professionele partner. Laat u aangenaam verrassen door een gedegen advies aan huis van onze gespecialiseerde adviseur in Zuid-Holland. Wij bespreken uw vernieuwde keuken aan de keukentafel. Dat doen we in Rotterdam, Den Haag, Delft, Scheveningen, Dordrecht, Noordwijk, Schiedam. Ook in de kleinere dorpen in Zuid-Holland renoveren wij uw oude keuken. En dat al binnen één dag.

GRATIS MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

IN ÉÉN DAG EEN VERNIEUWDE KEUKEN IN ZUID-HOLLAND

Meer dan 6000 succesvolle keukenrenovaties zijn onze referentie. Binnenkort wordt uw keukenrenovatie ook realiteit! Wij zorgen er voor dat u binnen één dag weer kunt genieten van een totaal gerenoveerde keuken. Onze renovatiespecialisten zitten in elke provincie. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in keukenfronten, werkbladen en keukenapparatuur. Vraag meer informatie aan en onze lokale verkoopadviseur in Zuid-Holland neemt vrijblijvend contact met u op.

Laat u inspireren!

Bij Intereno heeft u keuze uit veel verschillen mogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan apparatuur, maar ook aan werkbladen, keukenkasten en keukenfronten. Bekijk ter inspiratie alvast 6 kleuren uit een veel groter kleurenpalet van keukenfronten.

Hoe lang duurt een renovatie?

Een renovatie duurt in veel gevallen maar één dag! In dat geval beschikt u snel over een geheel vernieuwde keuken waarbij geen hak- of breekwerk komt kijken. Wanneer u de waterleidingen en elektra wilt verleggen, moet u rekenen op een langere renovatieduur. Veel voorbereidend werk kan al door u worden gedaan.

Wat kan ik laten renoveren?

Afhankelijk van de staat en uw wensen kunnen we uw gehele keuken renoveren: van keukenkasten tot keukenfronten. In veel gevallen zijn uw wensen ook anders geworden in de loop der tijd. Denk dan ook aan apparatuur dat vervangen kan worden evenals een kraan, wasbak en werkblad.