intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

KEUKENRENOVATIE IN LIMBURG

PROFESSIONELE KEUKENRENOVATIE DOOR INTERENO

Zoek voor een keukenrenovatie in Limburg niet verder. Neem contact met ons op. Wij zijn uw professionele partner en ambachtsman om uw verbouwplannen in kaart te brengen én te realiseren. Reeds 10.000 klanten, waaronder vele Limburgers gingen u al voor. Wij starten samen met u het renovatieproject en brengen allereerst de mogelijkheden binnen uw bestaande keuken en uw wensen in kaart. Vervolgens gaan onze vakmannen aan de slag en bereiden ze uw keukenrenovatie in Limburg voor. Tot in de puntjes wordt de renovatie achter de schermen uitgewerkt. Op die manier kunnen we vaak binnen één dag uw renovatieproject afronden.

Onze lokale adviseurs verplaatsen zich naar steden als Venray, Venlo, Maastricht, Weert, Sittard en Heerlen en uiteraard alle plaatsen daartussenin.

 

GRATIS KEUKENADVIES AANVRAGEN?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

Renovatie binnen één dag

Intereno renoveert een keuken al binnen één dag zonder hak- of breekwerk.

Eigen fabriek in Nederland

Wij hebben een eigen fabriek in Nederland voor de productie van onze onderdelen, zoals keukenfronten.

CBW erkend

Intereno is CBW erkend. Dat betekent:

 • Meer garanties na je aankoop
 • Nette aanbetalingsregeling
 • Onpartijdige klachtafhandeling

IN ÉÉN DAG EEN VERNIEUWDE KEUKEN IN LIMBURG

Wij geloven in voorbereiding en nauwkeurig werk. Zo streven we naar een keukenrenovatie in Limburg binnen één dag. bij ons bent u verzekerd van heldere afspraken en precieze voorbereiden van uw verbouwing. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons. Onze lokale adviseur komt u graag uitleggen hoe we dat aanvliegen. Wij zijn daarbovenop CBW erkend. Zo geniet u van extra zekerheden voor uw keukenrenovatie in Limburg.

Veelgestelde vragen

Renoveert Intereno in heel Limburg?

Jazeker! Wij komen in alle dorpen en steden in Limburg. Of het nu Weert, Venlo, Roermond is of Heerlen, onze adviseurs komen naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe lang duurt een keukenrenovatie?

Intereno renoveert een keuken al binnen één dag zonder hak- of breekwerk. De duur is uiteindelijk afhankelijk van onder andere de huidige staat van uw keuken en welke voorbereidingen u al hebt getroffen (zoals leidingen verleggen).

Wat zijn de kosten van een keukenrenovatie?

Een keukenrenovatie kost gemiddeld 50% minder dan een nieuwe keuken, afhankelijk van uw wensen en de staat van uw huidige keuken.

Wat is het stappenplan van Intereno?

Het kiezen voor de juiste keukenrenovatie hoeft u niet alleen te doen. Intereno keukenrenovatie komt persoonlijk bij u thuis om te inventariseren wat uw wensen zijn, waarbij alle mogelijke opties worden besproken. Wij geven advies op maat. Doorloop de volgende stappen om uw keuken te laten renoveren:

 1. Maak een afspraak met een van onze adviseurs
 2. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van wensen
 3. U ontvangt een offerte op maat
 4. Bij akkoord op offerte, plannen wij de fabricage in onze eigen fabriek in Nederland
 5. Er wordt een afspraak ingepland om de keuken te renoveren
 6. De keuken wordt geheel naar wens gerenoveerd. Meestal binnen één dag!